Babyyyymother Zynpsc Ayy cok sağol canım çok teşekkür ederim evet yine haberleşiriz insallah saglikla kucaklariz 🤲💕
Babyyyymother VeraVrea Evet yapıldı insallah kucağımda akıp çıkarım cok sağol canım evet malesef ben kilo alamadim dogru düzgün 50.5 ile hamile kaldim 54 e yaklaşmıştım ama suan gene 52 civarlarindayim kac gündür zayiflamisim almam gereken yerde😥 üzülme saglikli olunda kilo verilir vallahi zayiflikta ayrı zor bünyem cok zorlanıyor
Gulbeyazk Babyyyymother ben dikişten çıkınca iki çorap üst üste giydim çok şükür gaz sancısı falan çekmedim ama önceki sezeryanda çok çekmiştim iki gün sancin oldu 5 gün tuvalete çıkamadım o yüzden erken müdahele çok önemli erkenden çorap olsun sıcak su torbası olsun yanında bulundur bi de herkes etekli pijama diyor ama benim bacaklarım üşümüştü onunla ilk bir saat isinman için biseyler gitmem lazım aklıma başka bisey gelmiyor doğum esnasında dualarına talibim 😊
Babyyyymother Gulbeyazk hepinize dua edeceğim canim insalah herkes saglikla vaktinde kavuşacak sizlerin daha çok bekler insallah bizimki biraz erken olacak ama olsun Rabbim hayirlisini nasip etsin.Dikis atıldığında bende cikinca usumustum ama hastanede baya sarmislardi beni gaz sancısı fln cekmemistim şükür ben çantaya zaten gecelik pijama hers3y koydum her ihtimali göz önüne aldim.Bakalim biraz sütüm gelirmi ona çok tedirginim pek bi büyüme de olmadi 🤷♀️
Gulbeyazk Babyyyymother şimdi banyo yaptıkça hafif hafif masaj yap bi de ağız mendillerini sıcak duyda yıka göğsüne köy ben öyle yapmıştım iki doğumda da bir günde gelmişti
Babyyyymother Mabelbebek Allah yardimcin olsun inşallah düzelir hersey tedavi uygularlar eminim hastanedeysen korkma 🙏
Mabelbebek Babyyyymother insallah rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verir bu nasıl bir korkudur anlatamam.
Tubbbbbbbbb Mabelbebek hastanede daha çok emin ellerde olursunuz tedavi alır çıkarsınız ilaçlar gerçekten ileri haftalara kadar götürüyor 🙏
Mabelbebek Tubbbbbbbbb korku endişe içinde yatış yapıldı kontrol amaçlı gelip yatış yapılması inanki insanı çok kötü yapıyor. Ama ne varki formda karşıma çıkan yazılar bir nebze olsun içimi ferahlatıyor 5 mm ile 37. Haftaları görenler bile varmış bizde onlardan oluruz insallah 🙏🌸
Tubbbbbbbbb Mabelbebek kesinlikle bende kontrol sonrası 2 kere yatışım olmustu daha iyi olacak diye düşünün 🙏
gizemozdemirr90 Babyyyymother canim hayirli olsun, bak benim bebiste 2460 dogdu hicte korktugum kadar ufak gorunmuyordu dogdugunda. Ben boyle asiri zayif olur tutamam filan sanmistim ama azcik daha minyon gorunuyordu o kadar. Ve suna artik eminim ufak dogan bebekler cok daha hizli buyuyor. Kuvoze girse bile uzulme cunku cok az kalacaktir, sende bir kac gunde kendini toparlarsin sonra evinize donersiniz hayirlisiyla🌸🙏🏻
Zynpsc gizemozdemirr90 Gizem Hanım bu yazdıklarınızla benim de içime su serptiniz. Ben de korkuyordum çok küçük olur tutamam diye 🙏🏻
Babyyyymother gizemozdemirr90 insallah canım çok teşekkür ederim desteğin için insallah benimde korktuğum gibi olmaz dediğin gibi kuvoze girsede cok az kalıp çıkar umarım 🙏🌸
gizemozdemirr90 Zynpsc sizin kac kg civari dogacak diye tahmin ediliyor? Hic merak etmeyin, 2,5 kilo da ufak geliyor 3,5 kilo da😊 hem de o kadar cabuk buyuyorlar ki, suan 1 ay once dogdugu zamanki kucuklugunu hatirlayamiyorum bile😌
Zynpsc gizemozdemirr90 sağlıkla büyütün inşallah 🥰Bilmiyorum ki 36. Haftada 2400 dü. Doğum ile arasında 2 hafta oluyor artık ne kadar alır ya da almaz bilmiyorum. Doktorumuz da kilosuyla ilgili bir şey demedi
Rceyda Babyyyymother canım senin için en güzeli olsun inşallah. Demek en erken sen kavusacaksın oğluna🥰 hiç korkma çok güzel bir haftada dopum yapacaksın küvözdede olsa bütün sıkıntıların bitecek cıkacagını bileceksn allahın izniyle🙏🏻 Ben heyecanlandm valla😂
Babyyyymother Rceyda ya insallah canım bir yanda cok heyecanliyim kavusacagim diye bir yandan da diyorum sagkikla kavusurum insallah yani korku heyecan birbirine girdi cok garip 🙄güzel dileklerin için çok teşekkür ederim insallah saglikla kavusurum canım 🤲💕