Llalolalaooooo biyologelif aaa ben ameliyattan beri hep ağızdan aldım hatta kaç kez lekelenmem oldu o yüzden heralde faydası olmadı iki gündür fitil olarak kullanıyorum 😯
Babyyyymother Llalolalaooooo bende 8.haftamdan beri ağızdan aliyordum sabah akşam doktorum enfeksiyon riski olusmasin ve lekelenmelerim vardi o yüzden ağızdan kullandiriyordu simdi 5 gündür fitil olarak almaya döndüm
Rceyda Llalolalaooooo ben de fitil olarak alıyorum en basından beri ama su gibi akıntım olunca cok korktugum için doktorum sabah ki dozu agızdan al gece fitil olarak al dedi smdi öyle devam ediyorum. Ama hiç etki etmiyo değildir herhalde öyle bir riske girmez doktorlar bence.
Llalolalaooooo Rceyda bilmiyorum ki benimde kafam karıştı benim kardeşimde düşük riski war Progestanı doktoru ağızdan aldırıyor 🤔
Babyyyymother nzlm45 evet 20 ler daha yavaş geçiyor sanki ama geeci 30 lara gelince de geçmiyor gibi yada tamamen bize öyle geliyor
iremgun Babyyyymother bence tamamen bize öyle geliyor ya zaman yavaş geçiyor. 27 olcaz az kaldı ama şey diyorum ahb40nolsam zaman geçecek bence yine yanı olacak ama baklaım😀😀
iremgun Llalolalaooooo ben 4.haftadan 27. Haftaya kadar hrp o şekilde kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. Doktorum iyi diyor devam et diyor. Sizin de etkisi oluyordur bence bu durumda.
Babyyyymother iremgun iste bize her türlü yavas geçiyor 😅 bende biran önce 37 olayım sonra da dogurtsun beni doktorum istiyorum
gizemozdemirr90 nzlm45 valla benim esim 180, bende 170im ama bebis 47 cm dogdu😂 hatta dogumda uzun olcmuslerdi ama gayet kisaymis🤦🏻♀️
Babyyyymother Kızlar hangimizin duası kabul olur belli olmaz bana dua edin degerlerim yukselmis biraz alt ast simdi dahiliye doktoru ek tahlil yapacak insallah kolestaz olmaz basit birseydir 🤲
iremgun Babyyyymother canım kolestaza çevirme ihtimalini doktorun mu söyledi? Ben sorduğumda daha çoknkullanılan ilaçlar etki ediyor buna dneişti ama. Duanedeceğim içini ferah tut düzelecek inşallah