Smctn Nasippp canım benim kızım hiç tutmadi memeyi çok uğraştık çok yontemler denedik tutmadı emzirme danışmanlığına gittik yine tutturamadilar pes ettik zaten sütüm az geliyor du emmeyince bende stres yaptım tamamen kesildi sütüm mama veriyorum
Gulbeyazk Babyyyymother göbek deliğinde toplanmaları oluyor canım iki gündür ama ara ara aşağı da da tekmesi oluyor akşam aşağı da olsa gündüz yukarıda oluyor çok hareketli bu ara sandım falan var mi
Babyyyymother Gulbeyazk sancim fln yok şükür ama asagida hareket ediyor sanki popoma vuruyor gibi normalmi acaba endiselendirdi beni popomda hareket hissetmem tuhafıma geldi 🤔
Gulbeyazk Babyyyymother ha iki gündür bende de var o sanki kabız olmuşum zorla yapmışım gibi bi sızlama vuruyor ama bir iki defa en fazla
Babyyyymother Gulbeyazk benim sizlama gibi agri gibi degil bildigin sanki bebek popoma vuruyor gibi kalcalarima yani sanki aslinda komik ama korkmalimiyim normalmi onu anlamiyorum😂
gizemozdemir1990 Babyyyymother benim de arada oyle oluyor. Tekme atiyor sanci tekme popomda😂 bir kac oldu, bebekte hep asagida benim hep dikise dayanmis duruyor
Babyyyymother gizemozdemir1990 bende diyorum deliriyormuyum o zaman asagida olduğu zamanlarda popomda tekme fln hissetmem normal 😂
gizemozdemir1990 Babyyyymother bence normal, ben artik koyverdim her seyi doktora sormaktan vazgectim😂 dr iyi diyor ok diyorum cikiyorum, yoksa kafayi yicem🤦🏻♀️😂
Babyyyymother gizemozdemir1990 bende önce burda bir sorayım duruma göre doktora soruyorum artık çünkü habire soru sormaktan da insan bıkıyor simdi bide ilk hamilelik herseyi ilk defa tadınca da ne normal ne anormal bilemiyorum ama senin gibi bende artık koyverme durumuna geçiş yapiyorum sanirim 😂 insallah kafayı yemeden alacağız kucagimiza 😁
gizemozdemir1990 Babyyyymother ay insallah artik alalim yatmaktan biktim🤦🏻♀️😂 of sonra da yorgunluktan olcez ama buna deger💜
Babyyyymother gizemozdemir1990 en güzel yorgunlugumuz uykusuzluğumuz olacak inşallah 🧡 ve senin az kaldı çok güzel ilerliyor maşallah 🧿
gizemozdemir1990 Babyyyymother hepimiz en sonuna gidelim ve saglikla bebegimize kavusalim diye dua ediuorum hep🙏🏻
Babyyyymother Gulbeyazk bi cok hareketli bi hareketsiz gibi valla dengesizlesti bu ara anlamadim gitti canım seninki nasıl 😕
Gulbeyazk Babyyyymother aynen canım yemek yesem bir saat durmuyor gün için de nadiren hissediyorum yatınca da durmuyor ama dün hareketleri hep göbek deliğinin iki üç parmak altındaydı
Babyyyymother Gulbeyazk dün benimde öyleydi suan düzeldi mesela hareketi ama iste bizim haftalarimiz da dengesiz olması normalmis insan yinede panikliyor birde bu haftalardan önce sanki daha com hareketliydi dimi
Gulbeyazk Babyyyymother aynen canım bende steteskop aldım 😊 onu denicem en azından eskisi kadar panik yapmam insallah
Babyyyymother Gulbeyazk aa cok mantikli ise yarıyormu dene bakalım merak ettim 🤭 biz tertemiz deliyiz bence hamilelik bizi delirtti 😂
Ummu32 Gulbeyazk bence canım steteskop pek Bi işe yaramıyor benim vardı zaten hamileliğimin başında denedik pekde bişey duyulmuyor. Şuanda da zaten hareketlerini net hissettiğim için gerek duymuyorum
Ummu32 Gulbeyazk en iyisi hareketini hissetmedin mi al eline çikolata ye soluna yat oynamaya başlar ufaklık 😄