Babyyyymother Hiranurecrin cok güldürdün beni şuan 😂 masallah 3. Nasil gidiyor peki kac haftaliksin hazir bilgilisin bilmediklerimi sana sorarim artik 😅
Hiranurecrin Babyyyymother Eyvah yandım 😂😂şaka şaka 😂vala canım güzle gidiyor iki kızım var ve 22+1haftalık ta hamileyim
Babyyyymother Hiranurecrin yaa masallah iki kiz ne tatli ❤ bende 22+0 im bu arada 😂 peki bu sefer kiz kardes mi erkek kardeşi geliyor senin kızlara
Hiranurecrin Babyyyymother Vala canım çok tatlı iyiki varlar diyorum bazen saç saça kavgaya tutuşuyorlar ama olsun😂cinsiyeti henüz bilmiyorum haftaya öğrenicem hayırlısıyla INŞALLAH senin nedir canım cinsiyet
Babyyyymother Hiranurecrin ya ben bayılıyorum kiz çocuklarına susle giydir benimki erkek öğrenmeden önce kendi kendime kiz diye düşünüyordum hep kiz kiyafetleri bakiyordum 😂😂😂 ama oğlan kiz hic farketmez rabbim hayirlisini nasip etsin oglum olacağını öğrendiğim günden beri de erkek bebek düşkünü oldum 🥰
Hiranurecrin Babyyyymother Evet giyim konusunda bende düşkünüm süslerine fln ne zaman dışarı çıksam illa toka yada başka şeyler alarım zaten dayanamam çünkü😂 ikiz gibi aynı giyindirim hep 😂tabii ki herşeyin hayırlısı ama insanoğlu işte iki duyguyu da tattmak istiyor bu sefer erkek olsun isterim tabii🥰
Babyyyymother Hiranurecrin oyle tabi Allah isteyen herkese o iki duyguyu da yasatmayi nasip etsin insallah oglun olur bu seferde canım Rabbim o duyguyu da tattirir 🤲🥰
Hiranurecrin Babyyyymother Amin canım.cok sağol. Bu hayırlı gece de bana da dua et canım kimin duası kabul belli olmuyor bana da yer ver dualarında 🤲🥰
biyologelif Nasippp aynen canım maksimum 1 haftaya toparlarsın. Öp güzel kuzunu öptükçe bizede dua et.
Babyyyymother Hiranurecrin etmezmiyim tabikide bolca dua edeceğim rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah 🤲 sende benim için eder misin sag salim vaktinde kavusayim yavruma 😊
Hiranurecrin Babyyyymother Çok sağol kardeşim Allah razı olsun senden.Seve seve dua ederim canım benim ne demek INŞALLAH sağ salim alırsın yavrunu kucağına sende tadarsın annelik duygusunu 🤲🥰
Babyyyymother Hiranurecrin Aminnn amin canim benim Allah senden de razı olsun Rabbim bu gece herkesin gönlünden istedigini nasip etsin inşallah icinde de bizlerin 🤲
Tubi55 Hayırlı kandiller. Benim gibi karnının içinde acılar yaşadınız mı . Doktora söyledim bebek döndüğü için dedi . Ama acımdan yatamıyorum çok zor rabbim 😔😔
Esrelf Tubi55 ben. 2 gün önce sabah 4 Te ağrıyla uyandım. Dönmüş meğerse. Ağrıdan yatamadım. Ayakları aşağıda şuan. Hem sezeryan dikiş yeri hemde serkülaj yeri ağrıyor. İçim acıyor gibi bir garip.
Saribebek Nasippp maşallah canım Allah analı babalı büyütsün. İnşallah size vatana millete hayırlı evlat olur. Prensesin adı ne