Hnfmhmt Emlyyyy lokosit yüksek çıkmış ve bakteri üredi yazıyo ama canım idrar kültürü baktırmalı. Bakterinin türü öğrenilmeli.
Nasippp Emlyyyy yarın sağlık ocağına gidecem toz ilaç verir belki antibiyotik kullanmak istemiyorum artık 🤦🏻♀️
Emlyyyy Pinkchemistry bende avent aldim da anne memesine yakin diyorlar yoksa cok rahat mi akiyor biberonda 😟
Hnfmhmt Nasippp canım benimde 1 ay önce böyle çıkmıştı. İdrar kültürü verdim sonra bakterinin türüne ve hangi antibiyotiklere dirençli olduğuna baktılar ona göre ilaç tedavisi uyguladık 1 haftada geçti
Emlyyyy Hnfmhmt tabiki idrar kültürü verilmeli . benim idrar enfeksiyonu ve bakteri 1500 lerde idrar kültürü temiz geliyor
Nasippp Hnfmhmt canım benim bundan yüksek iken kültüre 2 kez baktılar üreme yoktu bu değerler ile de bakmaz Kesin
Nasippp Emlyyyy ay inş canım kız noldu orada da çok yedim hareket etsin die karnım kocaman oldu kadının birisi dedi yakında doğacak gibi duruyorsun dedim Allah korusun daha erken 🥴🤦🏻♀️ normlade o kadar karnım yok yediklerimden şiştim 😂
Hnfmhmt Nasippp e bakteri için bi ilaç nasıl vercekler bakterinin türünü bilmeden. Çünkü türü bilinmeden verilen antibiyotiklere dirençli olabiliyo bosuna kullanmıs oluyoruz. 🙄 bi doğursaydk vaktimiz gelipte 😂
Emlyyyy Nasippp manurol verebilir . cok yuksek degil bakterin bile yuksek degil bakteri bizim haftalarda ileri haftalarda bebek iyice indiği icin o yuzden bakteri artiyor
Nasippp Emlyyyy He ondan verir 1 tane kız vardı 34 haftalık sancısı çıkmış hemşire geldi sen bu sancıları hissetmiyor musun dedi oda biraz dedi çatıya çık kız ağlamaya başladı üzüldüm 🥺
Emlyyyy Nasippp yaa Allahim yavrusunu bagislasinn bazı kadınlar hissetmiyor sanciyi ins 36 ya kadar dayandirirlarr. Senin insta hesabın var mi takipleselimm
Nasippp Emlyyyy aynen serum falan vereceklerdi inş durdururlar var canım söyle instanı atayım istem yeni açtım 😂
Toprakdag Nasippp benimde var durumumu dedim çağırmiyor pek de ilgili değil ebe doktora gittiğinde beni ara dedi 😂
Nasippp Toprakdag ay dedim tansiyon vs ölçtüler ben kilomu falan da söyleyim siz kaydedin yok gelmeniz gerek 🤦🏻♀️Darladılar daha gelemem diyecem 😀
Toprakdag Nasippp bence de onlar gelsin madem gerçi benim evin yanında 1kere gelmedi benimki ama gelen oluyormuş