nzlm45 Shu geçmiş olsun en çok enfeksiyona dikkat edin bol su için, orayı hep kuru tutun, çamaşırınızı günde 3 4 kez değişin en az, birde bana doktorum 2 haftada bir idrar testi ve kanda enfeksiyon için crp me baktıtıyr
iremgun Tubbbbbbbbb mutlu pazarlar 💙 el şişmem yok ama ayaklarım çok şişiyor ve hiç tuz tüketmem. Sıcakalrdan oluyor diyor doktorum. Bir çözüm bulamadım valla. Anlık bir süreliğine iyi gelen şey ayaklarımı buzlu suya sokuyorum o biraz iyi geliyor. Karpal tünel sendromu falan demedi doktorum hamilelikte olağan bir durum dedi. Karpal tünel sendromu olduğunu düşünmüyorum açıkcası %80i yaşıyor gebeleirn bu durumu.
Tubbbbbbbbb iremgun evet doğrudur soguk su kuruyana kadar fayda sağlıyor 😢 yaz gebeliği geçirmek çok da iyi değilmiş galiba 😅
biyologelif Shu ben ilk 1 ay yemeğimi bile yatarak yedim sonrası da yemek ve namazımı oturarak hallettim. Serklajdan 2 ay sonra kahvaltı hazırlayıp yedim.28 den sonr bir tık 32 dan sonra daha rahatlayıp bazen hafif mutfak bile topladım. 35. Haftamdayım şuan elhamdulillah
VeraVrea biyologelif hikayemiz de aynı zaten ben bugün ösym sınavına girdim ilk kez aralıksız 3 saatten fazla oturdum tabi belim pert oldu
Shu biyologelif doktor bana sürekli yatma, ayakta da çok durma dedi. Ara ara gezinip uzanıyorum. Bir yandan da gezerken endişeleniyorum. Sarı-turuncu kıvamda lekelenmem oluyor afedersiniz. Normal mi bilmiyorum 🤷🏻♀️
biyologelif Tubbbbbbbbb çok normal son haftalarda ayak şişmesi. Bende ayakta kalayım biraz veya oturayım hemen ayağım hafif şişiyor.tuzuda normal tüketiyorum kesmedim henüz. Tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor şükür. Yatınca ayaklarım biraz iniyor bile
Zeliha006 biyologelif Çok geçmiş olsun bende serklajlıyım tarif ettiğiniz şey bendede olmuştu 18. Haftadada ama doktorum normal demişti ben yinede kontrole gittim dayanamayıp bi sıkıntı olmamıştı’
biyologelif VeraVrea yine maşallah iyi oturmuşsun. Sancıların başladı mı canım seninde . Benim bu hafta hem belimde hemde kasıklarımda ara sıra sancı giriyor korkuyorum bayram haftası gelmeye kalkar diye doktor yok çünkü.
VeraVrea biyologelif bazı seyler oluyor ama sancıya yormadım açıkçası ben bu ara dikişi hissediyorum gibi. Otururken dönerken kalkarken içimde bir sey minik bir acıyor ve yavancı bir sey gibi. Bunun dısında öksürüp hapsırınca inanılmaz bir ağrı oluyor kesenin alt tarafında snaki etlerim ayrılıyor🤷🏻♀️ çok pis soguk aldım su an felaketim
nzlm45 Tubbbbbbbbb bnde yarın 31 olacağım, yaz sıcağı gerçekten kötü uyku ne unuttum tamamen, bide artık penguen gibi yürüyorum karnım birden bire çok şişti
Shu iremgun Allah hepimizin yardımcısı olsun, hayırla ve sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah hepimiz. İnşallah hepsi geçer zor bir süreç ama geçer inşallah 🙏🏼
biyologelif Shu normal benim kanama alanım bile vardı bir ay boyunca bırakın kahveyi bildiğiniz peçeteye kan sildim. Benim doktorumda aynı sizinki gibi çalışabilirsin bile dedi de ben tırstım
iremgun Shu amin inşallah 🍀🙏 süreci zor diye tanımladıkça bence daha da zor oluyor. İyi düşünelim iyi olsun inşallah 🌸
Shu biyologelif siz kaç haftalıksınız. Aslında bana 2 hafta önce 25 mm denildi hem şehir hastanesi hem özelde. Ama şehir hastanesindeki takiplerde 42 mm kadar yükseldi en son. Şehir hastanesi serklajı gerekli görmedi Aynı gün içerisinde özelde ölçüm yapıldığında ise 19 mm denildi ve acil ameliyat denildi başka özel hastane ve fakülte de aynı ölçülünce mecburen yaptırdık. Şehir hastanesi ne kalsam belki de düşük yapacaktım. İnsan bayağı tedirgin oluyor korkuyor😔