VeraVrea vuslat_ekimde normalde rahim ağzı kasları yaklasık 5 cm ve sıkı sıkıya kaplı olur keseyi içerde tutar kanala girmesi engellenir. Bu kaslar bende 1.5 cm kalana kadar açılmış durumdaydı. Kalan 1.5 cm kaslara dikiş atıldı serklaj buna deniyor ki açılmasın ve kese dısarıya çıkmaya baslamasın
vuslat_ekimde VeraVrea benimde 1.5 cm açıklığım vardı serklaj oldum dikiş atıldı şuan rahim ağzımda kısaşma var biraz 33 mm di dikişten sonra düşmüş biraz
biyologelif nzlm45 anlaşmalı olduğu hastane yok mu? Benim doktorumun kendi özel hastanesi var ama bağımsız çalışıyor. Rapor ve testlerde orda başka bir doktora giriş yapıp ücreti karşılığında testleri ve raporları öyşe hallettik. Ama doktorun bir hastane önerirse onun ismiyle gidip zaten giriş ücretini veridkten sonra raporu hayli hayli verirler
iremgun VeraVrea ben hiç adalat yabda nidicard kullanmadım bugüne kadar. Tek kullandığım vitamin ve progestan.
Llalolalaooooo nzlm45 baskı , kasılma ve bel agrısı şikayetlerim war 🤕 Dogum pozisyonunu almış durumda 🤷🏻♀️ sizde durumlar nasıl 🤗
nzlm45 Llalolalaooooo bnde geçem cumartesi den beri şiddetli baskı var, bilhassa her wc ye gittiğimde fört diye çıkacak korkusuna girdim, kısalma da başladı, az. Evde dolmyrdum, korkuya şimdi hiç yataktan kalkmıyorum, kafası orda resmen hissediyorum
Babyyyymother Llalolalaooooo ayy cok teşekkür ederim🙏 tamamdır hayirlisiyla bir eve gelsin insallah bende öyle yapayım zaten kuvozde zayıflıyor her gidisimde moralim bozuluyor insallah biran önce getiririm eve
Llalolalaooooo Babyyyymother ewe gelsin senin kokunu bi alsın kalp atışını bi duysun yetişemezsin daha seni hiç bırakmaz inan öyle çabuk toparlıyor şaşırırsın kaç kilo doğdu meleğin 🦋🦋
Llalolalaooooo biyologelif bizim sıkıntılarımız farklı oldu bir aydan fazla yoğun bakımda kaldı orada biberona çok alışmıştı ilk geldiğinde emzirdim sonra biberon o şekilde ilerledik bazen çok az çekiyordu bırakıyordu bazen ağzında tutuyordu Bazen beş on dk en fazla emiyordu tabi benim sütüm çok azdı ondan dolayı da olabilir .. sonra yanımda çok kalamadı solunum sıkıntısı tekrar yaşadık😢😢 bir ay kadar da o şekilde tekrar yoğun bakımda kaldı o süreçte de hep biberonla besledikleri için ewe döndüğünde hiç emmedi tabi emzirememek bi anne için anlatılmaz üzüntülü bi durum biberonla dewam ettik sonra
Rceyda Kızlar bugün detaylı ultrasona girdim çok şükür bebek iyi. Detaylıyı yapan doktor rahim ağzını ölçtü bir kaç kere 2.24 3.16 2.67 3.00 cm çıktı peşpeşe yaklaşık 5 er dakika arayla bu ölçümler ortalama olarak 3.00 aldı kendi doktorum geçen hafta 3.38 ölçmüştü. Nst ye soktu sancım cıkmadı. Temmuzu atlatırsak rahatlarız dedi doktorum ama ben cok tereddütte kaldım acaba hangi ölçüm doğru☹️
biyologelif Llalolalaooooo sağlıklı olsjn beslensinde gerisi önemli değil. Benim ilk kzıı. 2 aya kadar o kadar güzel emiyordu ki sonra meme reddi yasadık uykuda aldı biberonda almadı keşke biberon alsaydı diye çok ağlamıştım çünkü depresyona girmiştim☺️Bu kızımda hep dua ediyorum emsin ama ihtiyaç anında keşke biberonda alsın🤲
Babyyyymother Llalolalaooooo yaaa insallah ne güzel moral verdin bana cok sağol 😇❤ 3kg doğdu 6 günlük suan ama 2700 e düşmüş
Llalolalaooooo Babyyyymother benim ki 1800 doğdu ayyy gidip kucağıma aldığımda öyle küçüktü ki ay ben nasıl bakacam nasıl büyüyecek diye diye kendimi mahvettim sonra baktım yaşıtlarıyla aynı duruma gelmiş elhamdulillah 💓 hiç üzülme onun sütüne ihtiyacı war sütün artması için herşeyi yap düzenli sütünü sağ hep artsın
biyologelif Babyyyymother normal canım her bebekte düşüş oluyor ödem atıyormuş toparlar benim 40 haftada doğan kızım 2650 doğdu sarılık geçirdi sonra güzel emince baya toparladı hatta dr o zaman az emzir bile dedi kg sınırını geçince
Llalolalaooooo nzlm45 aynen özellikle bende de WC’de bazen çok baskı oluyor çıkacak gibi ama başı dönmüş ondandır diyorum
Rceyda Babyyyymother hiç biri vajinal değil iki doktorda alttan bakmak istemedi sanırım orayı kurcalamak istemiyorlar ama daha önce vajink ölçtürmüştüm karındanölçümle iki mm farketmişti aynı anda. Çok büyük farklar çıkmıyor sanırım. Şimdi kendi doktorumla konustum oda iğneyi haftada bir yaptıralım bekliyorduk bebek büyüdükçe kısalmasını ama hala iyi bir ölçü diyor. Yatmaya devam..
Babyyyymother Llalolalaooooo tamam canım çok sağol elimden geldigince sık sık sagiyorum insallah daha da artar🙏 bende senin gibi kavusurum minnagima 🤲🥰
Llalolalaooooo Babyyyymother ayyy inşallah beklemek çok zor rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin şuan durumu nasıl 🥰
nzlm45 Llalolalaooooo dün wc de bide tekme attı daha da korktum, bende vajinal batma da başladı eskiden arada olurdu bebk döndüğünden beri hep var
Babyyyymother biyologelif ya işte aslinda simdi yanımda değil ya herseyi kafamda büyütüyorum biraz gün geçtikçe daha çok yanıma gelsin istiyorum