Pinkchemistry tabi tabi ölçüm olacak bugün perinataloğum çağırdı zaten 2 kaybım var 3. Gebeliğim hepsine bakılacak biraz kasık ağrım oldu bugün ondan sordum çok teşekkür ederim 🙏

Nasippp teşekkür ederim sağlıklı gebelikler dilerim ❤umarim sağlıkla kucağınıza alırsınız

Nlgn28 bende beklicem bir kaç gün daha ne olur ne olmaz diye içim rahat etmedi 😊

baby3_ bana da kesinlikle oturmamak gerekiyor dediler ama 🤷🏻‍♀️

Suzii-90 işlemde zaten hiç korkulacak birşey yok 1 saat falan belki agrı oluyor belki olmuyor, ama sonraki süreçten de hiç korkma benim daha 2. günüm tabi ama öyle böyle geçiyor telefonla televizyonla sadece çok dikkat gerekiyor hareketlere inşallah hepimiz atlatırız sağlıkla kucağımıza alırız 🤲🏻

Nasippp kaşık ağrım sonrasında pek olmadı. Ama hep iğneler fitiller kullandım belki de onlar da ağrıları kesti

Caglacmrt canım şükür doktorumuz gittil şuan iyi görünüyorsun evinize geçebilirsin dedi. Dua edicez birbirimize inşallah sağlıkla alıcaz kucağımıza

Melodi2 canım yazını okudum da bi sağlıkcı olarak dediğinizin yanlış olduğunu düşünüyorum. Bu aşılar sayesinde neçe insanlar neçe çocuklar sağlıklı yaşıyor . Okursanız görürsünüz boğmacadan kızamıktan su çiçeğinden hele tetenozdan birsürü insan öldü yapmayın lütfen

Canimannem anladim. Bakalim insallah bizim de saglikla sihhatle vaktinde gelir bebeklerimiz 😊 cok sagolun cevap icin. Hayirli kandiller 🌸

Sevgili anneler inşallah hepimizde sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz, bu mübarek gecede tanıdığım tanımadığım herkese dua ettim hepimizin hakkında hayırlısı olsun🙏😇

Nasippp senle serklaj haftamiz aynı hatta ikimizde tedbir amaçlı olmuştuk hatirlandinmi kasilma bendede oluyor canım iki doktorumda suan magnezyumdan başka bişey vermedi zaten kasilmayada magnezyumdan başka yapacak birsey yok

Bsrymrt hatırladım canım ☺️Kaç mm ile atılımıştı sana?
        Bende Progestan magnezyum kullanıyorum canım..! Doktorun mu dedi kasılma için başka bir şey yok DİE 🌸
        biz yarın 17+0 oluyoruz sende mi aynı oluyorsun canım 😌

Pinkchemistry

Fatmakrbg

Nasippp ben erken doğumu falan olmadı 3.5 tu serklaj öncesi iki gün önce muayenem vardı özelden doktorum Rahimde incelme var dikişler güvenme dedi korkuyorum bilmiyorum incelmedenn kasti ne serklaj oncesi uzunlugum normaldi aslinda

Nasippp evet magnezyum kullaniyorsun zaten dedi haftamiz aynı banada tedbir amaçlı yapıldı önceden büyük kaybım yok ama benim serklaj sonrası Rahimde incelme varmış suan

Bsrymrt o ne demekmiş öyle düzgünce bişey demedi mi? Of insanı korkutuyorlar ya

Bsrymrt benimde aynı ilk bebeğim 12-13 haftalıktı son 2 sinde kalp atışı oluşmadı zaten.
                Banada yat evin için yavaş yavaş yürüyüşler yapabilirsin dedi sadece