Pinkchemistry tabi tabi ölçüm olacak bugün perinataloğum çağırdı zaten 2 kaybım var 3. Gebeliğim hepsine bakılacak biraz kasık ağrım oldu bugün ondan sordum çok teşekkür ederim 🙏
SERKLAJ SONRASI GÜN GÜN BURADAYIZ ✅🌸
Nlgn28 bende beklicem bir kaç gün daha ne olur ne olmaz diye içim rahat etmedi 😊
baby3_ bana da kesinlikle oturmamak gerekiyor dediler ama 🤷🏻♀️
Baybymucize ahahah tatlıdan hiç vazgeçilir mi mutluluk kaynağı 😄
Smctn bende oturmamak gerekiyor diye diye biliyorum ya
Suzii-90 işlemde zaten hiç korkulacak birşey yok 1 saat falan belki agrı oluyor belki olmuyor, ama sonraki süreçten de hiç korkma benim daha 2. günüm tabi ama öyle böyle geçiyor telefonla televizyonla sadece çok dikkat gerekiyor hareketlere inşallah hepimiz atlatırız sağlıkla kucağımıza alırız 🤲🏻
Canimannem anladim. Bakalim insallah bizim de saglikla sihhatle vaktinde gelir bebeklerimiz 😊 cok sagolun cevap icin. Hayirli kandiller 🌸
Sevgili anneler inşallah hepimizde sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz, bu mübarek gecede tanıdığım tanımadığım herkese dua ettim hepimizin hakkında hayırlısı olsun🙏😇
Pinkchemistry canım allah razı olsun çokça amin inş rabbim dualarımızı kabul etsin inşaAllah 🥰🤲🏻🌸
Nasippp ben erken doğumu falan olmadı 3.5 tu serklaj öncesi iki gün önce muayenem vardı özelden doktorum Rahimde incelme var dikişler güvenme dedi korkuyorum bilmiyorum incelmedenn kasti ne serklaj oncesi uzunlugum normaldi aslinda