Babyyyymother Tubasel5 yaa masallah🧿 Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun canım gözünüz aydın 🥰💕
VeraVrea Babyyyymother omega 3 dha epa zengin aslında ocean 1200 den iki tane alıyorum onun dısında vinalac multivitamin osteocare kalaiyum magnezyum(1adet alıyorum günde nbt de aldıgım için) nbtlife magnezyum , d vitamin sprey, b12 sprey alıyorum Şimdi de c vitamini aldım ocean dan yine iki günde bir alıyorum 1000mg
Babyyyymother VeraVrea anladim canim bayada vitamin takviyesi var.Bu hafta bi hergun muz,kasar peynir,kuruyemis,yumurta ve süt ürünlerinden hergun yemeye çalış bakalım bi takip et nasil olacak
Jale01 VeraVrea merhaba bende sizinle aynı şeyleri yaşıyorum 28+6 günlüğüm 7 haftadır yatıyorum kisaligim 1,5 hunilesme de var gün geçsin diye sayıyorum resmen siz nasıl oldunuz rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa versin evlatlarımızı bize bağışlasın 🤲🙏
Mabelbebek Jale01 çok geçmiş olsun rabbim üzümüyle bebsini kucağına alirsin Jale01 serkilaj işlemi yapıldı mi ?
VeraVrea Jale01 evet haftasına göre normal fakat bir öncekine göre 50gram almıs olması, 5′te 1′ i kadar olması gerekenin 😢
Jale01 VeraVrea anladım ceviz muz çiğ fındık bunları bol ye ben ceviz hiç sevmem ama yiyorum mecburen ise yario dene bakalım sende haftasından 1 hafta önde gidiyor hatta
Baybymucize mhndshnm kanama oldu bişey çıkacak mış gibi hissettim ağrım vardı bebeğim olduğu için pek giremiyorum forma artık
Baybymucize Hnfmhmt canım bebeğin küvezden çıktımı korkma antibiyotik tedavisi bitince verirler üzülme 33+4de Doğum oldu çok zorlu süreçler geçirdik ve Doğumun üstünden 4.5ay geçmiş bile bebeğin nasıl
Baybymucize irmnraslan canım Doğum yaptım mı bilmiyorum ama tombik olsada malesef küvezde giriyorlar benm kızım 33–4de 45cm 2800dünyaya geldi ama 12gün küvezde kaldı bunun sebebi solunum sıkıntısı 2.gün solunumdan ayrılsı ama emme refleksi 35.haftada geldiği için 12gün bekledik
Babyyyymother Kızlar merhaba.kan tahlili yaptırmıştım dun tüm degerlerime bakılsın diye kolestrol,alt,ast,alp degerlerim yüksek çıkmış biraz endiselendim yarin doktoruma gideceğim ama aranızda varmi hic bu sonuçları yüksek çıkan?
iremgun Babyyyymother beyaz ekmek, pirinç, hamur işi gibi şeyler çok tüketiyor musun canım? Ve değerlerşn kaç ne kadar yüksek?
nzlm45 Babyyyymother sağlık ocağında mı yaptırdın, safra testi olmadan alt ve ast çok anlam ifade etmiyor diye duydum ama dokoro ne yorum yaptı
Tubbbbbbbbb Babyyyymother bu degerler cok yuksekse sikinti olabiliyor ama belki diyete yonlendirir cnm Benim de kolestrol yuksek Ama diyet yapacak kadar degil
Babyyyymother iremgun beyaz ekmeği yiyorum baya ama pirinc ve hamur işi pek tüketmiyorum. Gebelik kolestazimi acaba simdide bu korkum başladı ya deli olcam.alt 89,ast 72,alp 200,kolestrol 387 😔
Babyyyymother nzlm45 evet saglik ocaginda yaptirdim.Yarin doktoruma gidecegim bakayim ne diyecek neler yapacak gene endiselecek birsey buldum tam kendimi rahatlatmisken
nzlm45 @VeraVrea merhaba tekrar bebeğiniz vajinaya tekme atıyor çıkacak gibi hissediyorum yazmıştınz öyle hatırlıyorum, geçti mi acaba, doktır ne dedi, dün gece tam 3 saat vajinada şiddetli tekme hissettim bende doktora gitsem mi diyorum,
VeraVrea nzlm45 doktor tekme atar normaldir dedi ama o bir iki hafta sürdü. Bu hafta bebek çapraz duruyor gibi başı kasık üstünde, ayaklar bel boşlugunda, tekmelediğinde vajinada hissetmiyorum. Sadece doktora vajinada hissettiğimde hemen belimden itibaren bacaklarımı yükseltiyorum bebek geri gelsin göğsüme doğru diye demiştim iyi yapıyorsun dedi. Ameliyattan sonra zaten o sekilde yatmamı istemisti