banudagli Ogrtmnanne2 Daha bugün instagramda Miu Collection sayfasından sipariş verdim. Sayfayı inceleyin isterseniz 😊
Ogrtmnanne2 banudagli hemen inceliyorum teşekkür ederim 😍 kaç aylıksınız acaba biz 4,5 aylık olduk erken değildir herhalde
banudagli Ogrtmnanne2 Ogrtmnanne2 Ben 36 haftalığım 🙈 erken erken alın bence kendinize bi anda yüklenmemiş olursunuz daha alacak biiir sürü şey var çünkü 😊😊
Ef24 Miu collection İnstagram sayfasından aldım puset minderi ve örtüsü görselden daha canlı geldi ve çok kaliteli dün gece de 3 tane müslin örtü siparişi verdim
Ogrtmnanne2 miskiamber çok güzel olmuş sağlıkla dolsun içi 🥰 4,5 aylık olduk yaptırsak erken olmaz değil mi
Baharmom Ogrtmnanne2 çok teşekkür ederim Canim insallah hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alır,sağlıkla mutlu günlerde kullanırız❤️
Ygtbsr Ogrtmnanne2 umay bebek den yaptırdım örtü minder set halinde gayt memnun kaldım tavsiye ederim
annepanda Ogrtmnanne2 instagramda banduu marka hem puset hememzirme ortusu alicam. Daha modern ve farkli..
cgelmas annepanda bu markayı ben de öneriyorum alıcam da hatta. Çok kullanışlı diğerlerini sadece pusette kullanıyorsunuz o da 5-6 ay gereksiz sbence
haziranin25i Ogrtmnanne2 ben bunu sipariş verdim. n11.com’dan 100% Pamuk Babynest 6 Parça set ana kucağı , Emzirme takımı seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi’nde fiyatlar harika! https://urun.n11.com/ev-guvenlik-urunleri/100-pamuk-babynest-6-parca-set-ana-kucagi-emzirme-takimi-P429637877 ürün gayet güzel geldi. 30 derece narin programda yıkadım herhangi bir sarkma veya minderleri top top olmadı bile 🤗 kullanmak için ocağı bekliyorum sabırsızlıkla 💜
Nefesimolsun Puset örtüsü şart değil bence.Müslin örtü aldım ben iki tane onları çok rahatlıkla kullanabilirsiniz.%100 organik.Kullanım amacıdır geniş 😉