Ozgsgr Varmı böyle olan acaba nefesim yetmiyor sanki sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum çok çabuk yoruluyorum bel ağrılarım basladi.İki üç gundurde karnım çok sertleşiyor. Siz ne durumdasınız anneler💕
HamzaMoms Ozgsgr Olmaz mı özellikle kendini ittirdiği topladıgı zaman nefes alamıyorum , belim zaten öldü gömeni yok😂
Mina01 Ozgsgr nefes alamiyorum bazen kaburgama bazen mideme vuruyor valla şuan boyleysek daha sonra nasıl olacaz bilmiyorum 🤗biran önce bebek kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çantayı hazırlamak istiyorum çünkü hiç rahat degilim
prensmusta Ozgsgr aynen bizde öyleyiz valla,10dk ayakta zor duruyorum şimdiden böyleysek nasıl geçer 2 ay🙄 bi an önce çantamızı ve odamızı hazırlasak iyi olucak,ilerde daha zor olur😒
Ozgsgr strongmom son zamanlar biraz zorlayacak gibi duruyor sanırım bir günde bile göbek buyuyebiliyormus 😁
Ozgsgr Mina01 ben dün başladım çamaşırları yıkamaya erken diyordum ama iyi ki başlamışım iki asip on kere oturuyom 😁
Mina01 Ozgsgr benimde öyle olacak galiba bir de agirlasmadan ailemin yanına getirdi eşim hep aklım hazırlıkları tamamlamakta kaldı 😊
Ozgsgr Mina01 zaman azaldıkça heyecan artıyor güzel telaşlar bunlar 💕 sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almak nasip etsin Allah 🙏🌸💕