Yasininannesi Ben bu hafta ağırlaştığmı hiss ediyorum onun dışında bacaklarımda ve belimde agrılarım oluyor.Sizde durumlar nasıl?
Zeysal Yasininannesi benim de bacaklarımda Ağrı var 26. Haftadayım , su gibi akıntım var ve ara ara sancım oluyor 😕
Zeynep5561 Yasininannesi uykum hiç gelmiyo 🤷ve mide yanmalarim başladı yarın randevum var belki bişey önerir bunun için 🤷🤷
Nil_nisa Yasininannesi bel ağrım, sırt ağrılarım oluyor. bacaklarıma ve parmaklarıma kramplar giriyor, karnım kasılıyor. bunlar için doktorum magnezyum hapına başlattı yinede hareketlerini hissettikçe hepsine değer.
Acemiianneee Yasininannesi Bende de bel ağrısı ve kasik ağrısı oluyor kimse kasik ağrısı yazmamış tedirgin oluyorum :(
Yasininannesi Zeysal Su gibi akıntı bende de oluyor açıkcası korkuyorum suyum azalır diye ama her defasında kontrola gitdiyimde suyun normal diyorlar 🤷♀️
NurSema01 27+2 olacağız oğlumla birazdan 💙 ayakta çok durunca sadece sırt ağrım oluyor onun dışında çok şükür sorunum yok bide bu hafta aşırı uykum geliyor gece uykularım tuvalete kalkmaktan bozulduğu için diyorum kendi kendime 🤔☺️
Yasininannesi NurSema01 Bende tam tersi uykusuzluk problemi var geceleri hiç rahat uyku alamıyorum 🤦♀️
Acemiianneee Yasininannesi Şimdi yine kontrolüm vardi Her sey yolundaymış şükür normal olur böyle seyler diyor doktor:)
Sinemmm1 Yasininannesi 26+2 olduk ☺️ iki haftadır geçmeyen bel ağrısı var kalçamın üst tarafında batıyor sanki yürüdükçe özellikle 😢 doktorum kalsiyum magnezyum içerikli bir ilaç birde ağrı için jel verdi eskisine göre azaldı ama kesilmedi maalesef. Bunun dışında bazen mide yanması oluyor ona da doktorun verdiği reniie duo şurup çok iyi geliyor. Çok şükür başka sıkıntımız yok ☺️