Tugbaozcelik İyi aksamlar Eşi varikosel olup hamile kalıp tutunamayip düşüren varmı ? Bugün bebeğimi kaybettim. Varikoselede yorumladılar sperm hücreleri yetmezliği diye.. bu konuda daha önce birşey yaşamış olan varmı acaba
Mrvklc Tugbaozcelik üç kez maalesef varikoseldenmiş sonradan tespit edildi tedavşden sonra sağlıklı gebelik geçiriyorum
afrasil Tugbaozcelik konu varikosel degil aslında Sperm . Sperm kalitesiz ise sağlıksız gebelik olabiliyor duymuştum bunu . Ama imkansız dedikleri soerm sayısı ile hamile kalp sağlıklı olanlarda var
Bibliophilia-1991 Tugbaozcelik benim eşim oldu bir sene denedik olmadı bizde ona yorduk ama sonra birden oluverdi şuan 6 aylık hamileyim bi sıkıntı yok çok şükür bende sperm ile ilgili olduğunu düşünüyorm
Mrvklc afrasil 6 milyondu sayısı ve morfoloji olsun ileri hareket olsun düşüktü aynı zamanda anormallik de vardı doğru söylüyosunuz mesele sperm kalitesi işte bu kirli kan temiz kan akışı olmayınca spermler beslenemeyip bozuluyolar tek sebep varikosel değildir ama biz de kurtuluş oldu
afrasil Mrvklc insallah bebegini sağlıkla kucağına alırsın sakin buda sağlıksız olacak diye düşünme keyfine bak bol dua et :)