Elif0 Merhaba kızlar, pandemiden dolayı işten cıkarmak yasak ama ben işsizlik maaşı almak icin nasıl cıktı göstermeleri gerekiyor beni bilen yapan beni aydınlatsın lütfen 😔
Essaismail Elif0 canım onların seni çıkarttığını göstermesi gerek eğer kendi isteğiyle ayrıldı gösterirse maaş vermiyor
NaimeYilmaz Elif0 Yasak olduğu için yapamazlar şu an. Bir yolu olduğunu sanmıyorum. 🤷♀️ Annem için araştırmıştım geçen gün oradan biliyorum. Belki tecrübe etmiş biri yazar.
Bgs Elif0seni işten çıkartamaz çıkartabileceği kodlarda yani sebeplerde sen işsizlik maaşı hak edemezsin zaten. Yüz kızartıcı suçlar gibi…
AnnesiveKizii Elif0 Ben Ağustos ayında Nikahtan çıkışımi alarak isten ayrıldım. Sonra işsizlik maasiany basvurdum ve çıktı. Belli kodlar var canim onlara bakarsan daha aciklayici olur
Elif0 İş verenin cıkarmadıgı iscinin haklı nedenle fesih hakkı kodları var ama bunlar ise yarar mı nasıl olur hic bilmiyorum ya bilgisi olan cıkarda aydınlatır inşallah
Elif0 Benim maası kazanmak icin cıkabiliceğim kodlar mesela 23 kod zorunlu nedenlerden dolayı fesh gibi