Gokilay07 Kizlar selam erkek bebek arabasi alanlar resim fiyat atabilirmi karar veremedim oneri olsun en azindan bana
minnie123 Gokilay07 ebebek babyplus travel sistem bebek arabası ondan aldım yorumlar üzerine kullanışlı ve dayanıklı olması önemli bu model de beklentilerimi karşılıyor bir arabaya binlerce lira dökmeye lüzum yok.
Deletedmom382 Ffc2224 5.500 biraz pahali degil mi ya cok sukur durumumuz var istedigimi alirim da bu kadar da pahali almak istemiyorum acikcasi ne gibi bi ozelligi var digerlerinden farkli olarak
Gokilay07 Ffc2224 benimde ilk ama ne bileyim ben vermem heralde ya 😂 siz gule gule kullanin insallah :)
Gokilay07 minnie123 bende oyle dusunuyorum sadece uyuyacagi zaman falan kullanisli olsun yeter diyorum :) yani en fazla 1500 veririm oda en fazla :)
NurSema01 https://ty.gl/jexhkbe3m Bende bunu alacağım biraz araştırdım yorumları da güzeldi benim için travel sistemler hantal geldi ve çok ağır taşıması zor gelirdi bana araba bagajına sığması da önemliydi arabaya koyup çıkarmak kolay geldi bu baston tipler hafif olduğundan tercih ettim
Ffc2224 Deletedmom382 kullanan arkadaslarım var hepsi travellerdense bunun daha sağlam ve acma kapatma daha pratik birde arabanın bagajında yer kaplamıyormus baya kullanıslıymıs