2793ebru Kizlar merhaba suan 37+0ız ve yarın spinal sezeryanla dogumum var. Bugun kontrol diye gittik ama plesanta yaşlanmis ve 10 gündür bebegimi hic beslememis. Doktorum acil sezeyan dedi. Şuan hastane cantami hazirliyorum. Temel olan butun ihtiyaclari aldim ama şunları unutma dediginiz seyler var mı?? Önerilerinizi bekliyorum😇😇😇
Astadavistabeybi 2793ebru havlu , kirliler için çöp poşeti , kişisel bakım eşyalarınız , maske eldiven limon kolonyası , ıslak mendil
Astadavistabeybi 2793ebru bazı süt yapıcı çaylar varmış bende bilmiyorum hangisi olduğunu , alt açma bezi bebeğe , kahve ufak atıştırmalılar
Essaismail 2793ebru canım çay olarak hipp var ben obdan aldim koydum çantama hipp emziren anne çayı bide humananin var emziren anne çayı ikiside çok iyi
Ebruakky 2793ebru Hırka ve çorap mutlaka alın derim kan kaybedince insan üşüyor oda sıcak olsa bile eli ayağı ısınmıyor insanın
2793ebru Astadavistabeybi canim cok sagol kirliler icin poset kolonya filan aklima gelmemisti süt yapici cayı da hemen arastirayim doguma girmeden alip gideyim. Cok tesekkur ederim🙏🙏
Astadavistabeybi 2793ebru rica ederim canım ben bunları aklımda tutmuştum burda paylaşmışlardı 😻umarım güzel geçer doğumunuz havlu peçete de ekleyin bence hımmm başka ne vardı diş fırçası kalın çorap vs 🙈
2793ebru Essaismail aynen canim azönce doktoruma da yazdim hipp al kesinlikle dedi o da. Bulamazsan humana dedi.
2793ebru Ebruakky corap koydum ama hirkaya ihtiyac olmaz diye almamistim bi tane nolur nolmaz diye koyayim tesekkur ederi.😊
Essaismail 2793ebru rica ederim canım bebeğini sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olsun hayirli sağlıklı doğumlar 🤲💙💙💙
ballilokum 2793ebru göğüs kremi, hoşaf, terlik, tarak, küçük bir yastık ( bebeği emzirirken dikişlerine gelmesin ) , cam bardak bitki çayları için, incir, bitter çikolata, kahve, hırka, hastaneden çıkarken giymek için kıyafet, pişik kremi
2793ebru ballilokum canim ya cok tesekkur ederim hosaf terlik ve ozellikle emzirmek icin yastigi da ekledim simdi. Hepsi hazir ama unutmusum koymayi🤦♀️
Essaismail Papatya-20 ilk gebrligimde onu kullandım ama çok fayda saglamadi bende hipp çok etki etmişti humanayi kullanmadim ama kullanan anneler ondanda çok memnun hipp i öneririm
2793ebru Papatya-20 walla kuzum ben azönce doktoruma sordum hipp en iyisi dedi. Bulamazsan humana al dedi. Internetten bakiyorum hippten memnun herkes
Papatya-20 Essaismail bende alıp canta hazıladıgımda koymayı düşünüyorum cok tesekkür ederim onu eczaneden mi bulurum acaba siz aldınız mı
Essaismail Papatya-20 canım e bebek mağazasından aldim ben her eczanede olmuyor doğum çantasında olmasi gereken en önemli şey bence 😊😊😊