Tubacam Merhaba hamişler 😍 ben 10+5 hamileyim. Doktorumun verdiği multivitaminde omega 3 olmadıgını fark ettim. Sizce ekstra kullanmam gerekir mi? Siz kullandınız mı? Görüşlerinizi bekliyorum güzellikler 😊
Edamusaali Tubacam 3 aydn snra folik asit braktirp omega3 wrirler braz dha bklemn lzim balik yiyerek tmamlyablrsin onu
Esra___ Tubacam 12.haftadan sonra başladı doktor bana tabi ben balık hiç yemediğim için normalde de 3.ay sonunda folik asiti kesip Multivitamin veriyorlar içinde omega 3 de oluyor
Zeytinli Genelde haftada iki kez balık yeme tavsiye ediliyor. Eğer balık yiyemiyorsaniz doktora söyleyin omega yaziyor.
Ozak Haftadan sonra veriyor doktor zaten daha erken herşeyin zamanı olduğu gibi omega 3.nde zamanı var kafana göre herseyi bu dönemde nasil kullanamiyorsan omega 3 u de sormadan kullanmamalisin 😊
Tubacam Ozak sordugumda bana istersen kullanabilirsin demişti ama balık yiyerek takviye etmeye çalışsam da balıktan tiksinmeye başladığım için merak etmiştim 😊
Ozak Tubacam haklısın bende inanılmaz tiksindim kullanabilirsin dediyse takıl beri balik hapina o zaman 😊