Aliasaff Kızlar ne için arıyor bunlar sabah aç karna gel kan alıcaz felan dedi ayağa kalkacak halim yok zaten doktora gidiyoruz her hafta bunlar ne için kan istiyorlar sisteme işlemek için mahvettiler kolumu damarlarımı zorunlu mu acaba giden var mı
Aden Aliasaff kan değerlerine bakmak zorundalar cabım çünkü yakın zamanda eğer varsa kan tahlillerin onları götürür gösterirsin ben öyle yaptım doğuma kadar kontrol altında turuluyorsun doğumdan sonrada bebeğin alı takibini orada yapıyorlar
Hira Aliasaff canım sağlık ocağındada gebelerin kontrol zamanı oluyor. Benimde arkadaşım hemşire sağlık ocağında oda beni aradı kontrol zamanın geldi diye onlarda sisteme girip takip ediyorlar
Ayazim Aliasaff sağlık ocagindada takibin yapılıyo çocuk doğduktan sonrada devam ediyo gitmekte fayda var
MerveYildirim Aliasaff ayyy benim esimi aramislar oda gelmeyecek bi daha aramayin demis 😂 ya sen niye her yerden cikiyorsun dedim 😂😂
deletedmom204 Aliasaff benim annem hemsire bi bildikleri varki cagiriyorlar kizlar oyle gitmemek ne demek.