deletedmom211 Kızlar ben 15 haftaligim sac kestimi bebegin ömrü kısalır diyorlar bole bisey varmı gerçekten yoksa batilmi aranızda kesen var mı saçlarını ya benim kesmem lazım saçlarım çok kötü olmuş ama korkuyorum
baliminannesi06 deletedmom211 🤓. İlahi ... böyle şeyler batıl inançtır . İnanmayın ... senin saçını kestirmen bebeğin ömrüyle nasıl bağdaşır? Herşey kader kısmet , alın yazısı ...
Seda42 deletedmom211 canım ben 21+4 hastalığım geçen hafta saçımı kestirdim öyle batıl inançları bende okudum ama inanmıyorum kestirdim rahatladım 😊😊
SevgiiOA deletedmom211 Benimde babaannem söyler ama kestiren çok yakınım var. Eskilerin hurafe inançları canım benim herşey Allahtan. Ama içine ne sinerse onu yap sonuçta sağlıklı gebelik için stres yapmaman gerek. Kestirip aklına takacaksan kestirme 😌
Drngrkm İnşallah böyle mantık dışı, saçma sapan batıl inançlarınızı ileride çocuklarınıza da aşılamazsınız!!!
Smile Drngrkm hanımefendi bahsi geçen konu eskilerden günümüze gelen (batıl) bir inanç fakat insanın içinde bir kuşku oluşturmasını bu tarz bi üslupla yorumlamanızı kınıyorum ve asıl siz bu fevri davranış şeklinizden vazgeçip daha empatik düşünceye saygılı hoşgörülü bir nesil yetiştirirsiniz UMARIM 👍🏻
deletedmom211 Drngrkm aman sanki sen hiç bir bahtl inancı duyupta acaba dememissindir kesin yani ne varsa çok bilmiş sizde var saten bunu herkes bilir kimi inanmasa da kusku kalir bende onlardan birisin sen cok bilmeye devam et !!!!
ikizannesiFilizkaradogan Drngrkm sonucta merak etmiş sormuş ne var bunda eskilerden bir söytinti bu daha usluplu cevap verebilirdiniz inşallah sizde bebeginizi böyle yetiştirmezsiniz 😕😯
NaimeYilmaz 🤦🏼♀️ Alemsiniz 😂 Allah esirgesın ama omru kısa olsa sacımı kestırdıgım ıcın oldumu dıceksın. Allahın takdırı hersey bole seylere ınanmayın gunaha gırıyorsunuz bosyere
deletedmom211 Kizlar bir soru sordum dovmediginiz kaldı sanki siz hiç bir şeye inanmıyorsunuz kendinizi hangi kulvarda hissediyorsunuz çözemedim geçmişten günümüze var ve herkes ister istemez acba diyor şu bilmiş yaniniz da ilginç!
NaimeYilmaz deletedmom211 Sende haklısın bı yandan hepımız aynı seylerı soyleyınce tuaf olmus okuyunca anladım 🙏
Nurglnsal deletedmom211 canım bebeğin ömrü gibi çok acı bişeyle bağdaştırıldığı ve herkes hassas olduğu için sert tepkiler vermişler sende alıngansın haliyle ama bunlar hurafeden başka biley değil kafana takıpta korkma böyle aslı olmayan şeylerden
baliminannesi06 deletedmom211 canım benim yanlış anlama 🙂 herkesin üslubu farklı 🙂 sen takma .. sadece yanlış bi inanış 🙏🏼🤰🏻👸🏻
pardontatlimm deletedmom211 2 kere saçımı kestirdim desem 😳 mantığı olmayan açıklaması olmayan bişeye inanmayın kendinizi Nası mutlu hissedecekseniz öyle yapın
seydax deletedmom211 merhaba canım🙂 ben böyle batıl şeylere hiç inanmam ama insan hamile olunca inanmasa da aklına takılıyor bi acaba diyor değil mi? 🙂 benim de saçlarım geçenlerde fena yanmıştı mecbur kestirmem lazımdı. Bebeğime can veren de Allah ömür biçen de Allah o bana emanet verdi yavrumu ben de ona emanet ettim. İçin rahat olsun. Allahım izniyle bir şey olmaz. Kestir rahatla bir güzel de fön çektir oh misss🙈
ikizannesiFilizkaradogan deletedmom211 takılman normal bebegimiz icin herşeyi düsünüyoruz tabi ama endişe etme ben ilk hamileligide kısacık kestirdim saçlarımı canım ama kızlarım 12yaşında oldular maşallah 😊😊
deletedmom211 ikizannesiFilizkaradogan canim gerçekten çok güzel cevap wermissin madem o kadar bilgi önce insanlara nasıl cevap verceğini öğrensin insallah çocuğunu bukadar kaba ve çapsız yetistrmez .