Burcinirak Gizemmmmmmkync onu doktorla görüşüp istersen çift yaptırabilirsin ben çift istedim açıkçası ama tek embriyo oluşmuştu.Aman tek olsun bizim olsun
Burcinirak Gizemmmmmmkync ayın 3ünde tam 1 gafta var ve zaman benim için geçmek bilmiyor 🙈🙈 Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inş 🙏🙏🙏
Balfeman Gizemmmmmmkync Gençsin çift embriyoyu uygun görmemiştir. Ikiz taraftarı olmuyor zaten doktorlar tek olsun sağlıklı bir gebelik olsun diyorlar.
Gizemmmmmmkync Burcinirak yok canım bana dondurulmuş embriyo transferi yapılacaktı da bugün adet oldum yumurta toplamanın 4. Gününde normal mi ki anlamadım yarın kontrolüm var
Neslihan1903 Gizemmmmmmkync hiç üzülme kardeşim benden 12 yumurta toplandı transfer gününe kadar 2 tane kaldı biri orta kalite diğeri daha düşük rabbim ol deyince oluyor 15 haftalık hamileyim şimdi sen hiç stres yapma 1 tane bile kalsa oluyor yani canım 🤗
Gizemmmmmmkync Neslihan1903 ya evet o stresi attım baklım da ben adet oldum bu kadar çabuk olmasını anlayamadım
Neslihan1903 Gizemmmmmmkync tatlım doktorunu arasana böyle bir şey olağan gelemedi bana adetin 2. Veya 3. Günü başladınız dimi tedaviye
Gizemmmmmmkync Neslihan1903 evet canım aradım yarın gideceğim bakalım ben anlamadım zaten 15 Ekim de olmuşum adet