Bsraydin actombo81 40 fazla bi sanci degil ki…duzenli miydi de oyle düşündünüz…60 70 in uzeri yüksek sayilir diye biliyorum
Tazeanne11 Gulerdem aynen tam zamanına denk geldi kuaforumle ayarladık 😇 sende bir konus belki yönlendirme yapar
sedasuzan Tazeanne11 son 20 kasım annesiyim inşallah geçen girdim 36+4te ama sancim çıkmadı bu cuma yine var bakalm napıcaz herkes için hayırlısı artk rabbim sağ salim kurtarsın cümlesini cümlemizi
Surprisemom Bende bugün tam 38+0 oldum 14 gün kaldı ara ara ağrım oluyor ama doğum sancısı gibi değil doktor 37+3 te başı yerleşmiş dedi ama açıklık yoktu son tarih 10 kasım ama zaman geçmiyor sanki son günler 🥺
Tazeanne11 Surprisemom evet son günler hiç geçmiyor ☹️ açıklığa nasıl bakıyorlar peki bana hiç bahsetmedi
Tazeanne11 Burcuozkan yaa dmii çirkin bir durum 😂 doğumdan sonrada hemşire odaya gelip açın bacaklarınızı demişti arkadaşıma dehşete düştüm 😂😂
Mnp nefes5353 bende çok kararsızım ve korkuyorum kan tutuyor birde beni sezaryen mi istesem napsam bilemedim
R_cankesen Tazeanne11 dün nst girdim 110/180 yazmıştı tok karnına girdim 36 haftalığım doktor tekrar cuma günü aç karnına gel dedi sebebini jile var ki acaba neden aç karnına istedi suyum az ve küçük bi bebek dedi ama bebeğim de çok okdr küçük değil yani 🤷
Tazeanne11 R_cankesen 110/180 ne oluyor anlayamadım. Bebek ne kadar ki küçük dedi 🙄 riskli zamanı atlatmissin ama korkulacak birşey yoktur bence
R_cankesen Tazeanne11 bnde bilmiyorum ne oluyor 🤷😄 36 haftalık 2.500 ama bı hafta geriden geliyor küçük dediği bu yani