ecembugra53 Tazeanne11 son 7 günüm kaldı 😂🥰 Ekim di Kasım’a kaydı canım sancım tavan Kasılma var acılma yok bugun doktordan geldim 😂
Resmiye53 Tazeanne11 Her gittigimde sancı gözükmüyor nst mizde ama dün geece cok sancım vardı özellikle belime ve kasıklarıma vuruyordu./ 39+6 haftamızdayız😌 bekliyoruz
MiniKaya Tazeanne11 35+4 daha sancı falan çıkmıyor canm sadece doktorum baskı yapmaya başlamış dedi bakalm 😀
Meva-annesi ecembugra53 benım de ekımdi gelen giden yok son 10 ne acılma ne sancı hic birsey yok çok sıkıldım 🤦🏻♀️
Tazeanne11 ecembugra53 ohh bebişim keyfi yerinde demek ki 😍 sancilarin kaç çıkıyor canım 😇 benim 50ye yakın çıktı bugün doktor yallah evine doğum başlayınca gel 50den birşey olmaz dedi. 😂😂 Epey komik ve tatlıdır kendisi 😍
mom101 ecembugra53 sen yanlış hatırlamıyorsam benimle aynıydın ekim sonu öylemi? Bendede son 5 gün ama gelen giden yok 40 haftam dolana kadar eğer gelmese hastaneye yatıcam🤦🏻♀️
Astadavistabeybi Resmiye53 sancı çıktı demek için kaç gerekiyor mesela kaça kadar normal kaçtan sonra bu değer sancı diyorlar
Tazeanne11 Resmiye53 yaa ben magnezyumu bıraktığım anda sancım çıktı 🙄 çok az kalmış Rabbim kurtarsın inşallah 🤲 sancıların sabaha 90u görsünn 😋😋
Tazeanne11 MiniKaya Aa dün biri baskı şikayeti ile gitmiş acilmam oldu yazmış canım 😇 benim 50lerde çıktı bugün ne olacak bilmem 😋😋
edebimuberra 37+3üm adet ağrılarına benzer ağrılarım var ama sancım çıkmadı. Bebek de tam inmemiş zaten 😐
Tazeanne11 edebimuberra bendede oluyor adet ağrısına benzer ağrılar doktor çok normal dedi. Bugün hastanede bir kız vardı 39. Haftada bebek dönmemiş doktor bekletiyordu. İnşallah senin iner 🤲❤️
Sevgi0147 edebimuberra aynı benimde adet sancısı gibi ağrılarım var ara ara 37+4 bakalım ne zaman gelecek sancıca öyle birşey degilmiydi o adet snacisina benzeyen
1yildirim edebimuberra 37+3’üm ben de.. Benim de dediğiniz gibi adet sancıları var. Ama nst’de görünen bir şey yok. Bebek de inmemiş…
Limonn137 Astadavistabeybi 36+5 gunlukken kontrlde nst bagladılar 75 80 gösterıodu sancm serum takıp durdurdular suan hiç sancm yok
Essaismail Tazeanne11 35+2 kısmet olursa kasım sonu görünüyor doğum aralığa kaymazsa 😊 sancılarım gün içinde oluyor özellikle çok sık kasılmam oluyir may de baktı doktor haftasına göre gayet iyi sonucun dedi cuma günü tekrar gidecem bakalım ne diyecek
Nezosikra Essaismail ikimiz ayniyiz canım benimde belimle bacağım çok sancılanıyor sag salim doğuralım inslalah erken gelecekmis gibi hissediyorum nedense vaktinde gelirler inşalalh sağlıkla sag salım ❤
Bilgemert Tazeanne11 uygulamaya göre Aralık ayının başında doğum yapmam gerekiyor ama benim cumartesi kontrolüm vardı nst de sancılar 80-90 ları buldu. Açılmam yok çok şükür bir süre daha olmasın diye progestana başladım. Kasım ortası gibi oğluşumla kavuşacağız gibi hissediyorum.🥰
Tazeanne11 Bilgemert ooo 80-90 baya fazla çıkmış. Benimde 31. Haftada çıkmıştı sancilarim 36. Haftadayim hala gelen giden yok 😂
Resmiye53 Tazeanne11 ahaha beddua mı dua mı anlayamadım eşimde cok sasırsız ınsallah dogurursun diyor bı an once😅 hepımıze hayırlı dogumlard❤️
Gamzesurucu Tazeanne11 nst de sanci cikmiyor 38+1 deyim yarin kontrolum var bakalim ne cikacak meraktyz 😂
MiniKaya Tazeanne11 doktorum banada sordu bir ağrın falan varmı diye ama bende tık yok 😀 arada kasıklarım ağrıyo bakalm cuma günü kontrolüm var ne olacak 😀
busravolkan 38+3, son 11 günümüz kaldı. Geçen haftaki Nst’de sancımız 60’tı, bugün yine gittik bu sefer 90-100’ü gördük. Son 1 aydır da baş aşağı duruyor, sabırla bekliyoruz ama gelen yok henüz 🤣
Tazeanne11 busravolkan baya çikmis niye bekletiyorlar bu kadar sanciya benim arkadaşımı suni sancı verip doğuma almışlardı 😇