6217 Merhaba arkadaşlar 26 haftalığız biz acaba çatlak önleyici krem yağ gibi öneriniz nedir ? Bana kakao yağını çok söylüyorlar sizlerin önerisi nedir 😕
haziranin25i 6217 12. Haftamda incia ile başladım. 25.haftamda bio-oil ile devam ediyorum 1 gram çatlama olmadi 🤗 sabah akşam kullanın diyorlar ama ben aklıma geldikçe sürüyorum 🤭
Aysnpmk 6217 valla lierac kullandım 29. Haftadayım zeytinyağı Hindistan cevizi yağı bebe yağı hepsini sürdüm hiç birşeyim yoktu taaa ki bu sabaha kadar bir gece de çatlamış göbeğimin alt tarafı 🤦🏻♀️ Artık Doğumdan sonra lazere falan gidip düzelttiririm diye düşünüyorum 😂
bbegim 6217 offf bende hindistan cevizi yağı kullanıyodum 2 aydr geçende kovid oldum ve o süreçte hiç süremedim kovid geçipte kendimle ilgilenmeye başalyınca bi baktım kalçalarımda ve belimin iki yanında çatlaklar olmuş😔😔 şuan devam ediyorum yağlamaya ama bişeye fayda etmez heralde doğum sonrasında bakıcaz artık
Snm2020 6217 badem yağı , hindistan cevizi yağı…👍 şuan sadece göbek deliğimin çevresinde hafif damarlarım netleşti çatlak gbi değil şuan onun dışında iyi geldi bana . Dermotoloji doktorum önerdi bu yağları. Yada mustela çatlak öncrsi kremi kullan dedi ben yağ kullandım.
Aysun191993 Bende 39.haftamdayım. Çatlağım olmadı mustela çatlak öncesi kullandım fakat doktorum 13 14 kiloyu geçersen ne yaparsan yap çatlağın olur diye uyarmıştı önceden. Aşırı kilo almamaya dikkat edebilirsin.
6217 Aysun191993 evet 63 ile hamile kaldım şuan sanırım 68 kiloyum yavaş yavaş kaşınmalar başlıyorrr 😫
6217 haziranin25i ne güzellll bende kaşınmaşar başlıyor yavaş yavaş sanırım çatlayacak diye korkuyorum kaşımamaya dikkat ediyorum 😞
Aysun191993 haziranin25i Genetik desem annemde hamileliğinde çatlamış ama bende olmadı, iyi kurtardım kendimi o zaman=)
Aysnpmk 6217 bende inşallah bu kadar çatlakla kalır diye dua ediyorum fazlası olmaz diye hamilelikte en korktuğum şeydi ama birazda genetik diyorlar benim annemde çatlamış bizlere hamileyken bekliyordum açıkçası 🤦🏻♀️
6217 Aysnpmk iç karınla ve genetik ile alakalı galiba bu durum inş en az şeylerle atlatırız bu durumumuzu 🙏
Ozlem01 Ne sürersen sür çatlayacağı varsa çatlar kılo ılede alakası yok 35+2 yım 6,5 kılo aldm 10 gun once falan sabah uyandım çatlağım olmuş cok degıl ama oluyor yanı. Zeytın yağı kantoron falan sürüyorum yınede bıraz yapısal bı durum galıba 🤷🏻♀️