Ozlemoz 37+6yız biliyorum doğuma az kaldı ama bugün ki afedersiniz ama akıntım kahverengiydi neyin nesi bu geliyor mu gelmekte olan yoksa şuanlık normal mi? 😂
Emime Ozlemoz geldi mi bebiş 😅 Bende aynı durumu yaşadımda . Eğer cinsel ilişki veya vajinal muayene yoksa nişan olabilir . Ben öyle düşünüyorum . Nişandan sonra hemende gelmiyor zaten çocuk herkesle aynı olmuyor.
Ozlemoz Lamia65 nişan olduğunu düşünmüyorum normal Bi akıntı şeklinde rengi koyu hafif kahve gibi nişan daha farklı oluyor diye biliyorum
Ozlemoz Emime yok gelmedi 😂 hiç bişey de olmadı muayene ilişki falan. Nişan değil gibi geliyor normal, akıntı rengi koyu nişan nasıl, oluyor gerçi çok da bilmiyorum da 🤷🏼♀️
Emime Ozlemoz ben dün gece acile gittim bizce kırmızı ve pembedir nişan dediler . Bir kere vajinal muayenede olmuştum o zaman da kahverengi leke gelmişti sorun değil demişlerdi . Bence nişan olabilir çünkü benim yerleşme kanamam da kırmızı falan değil böyle turuncu kahverengi olmuştu. Ama nişan haftalar öncesinde de gelebiliyor. Sancın düzenli değilse suyun gelmiyorsa beklemede kalalım 😅 Benim çıkardığım bu
Ozlemoz Emime şuan kesildi zaten o akıntı nişan mıydı gerçekten bilmiyorum şuan ağrım falan yok hafif belim ağrıyor bakalım beklıyoruz 😂