iremsenturk_16 Merak ediyorum bugün kontrolümüz vardı Cumartesi günü doktorumuz vajinal ultrasonla bebeğin kalp atışını duyabiliriz dedi erkenden duyanlar var mı ?
Sermec27 iremsenturk_16 6 cok erken bence en erken 6+4 gibi duyulur bence ama kesin olsun diye hep 7 de gitmiştim 🥰
sukayhanacar iremsenturk_16 biz 5+3’ te duymuştuk. herkes erken duymayabiliyo ama o yüzden duymazsanız endişelenmeyin
sukayhanacar iremsenturk_16 inşallah canım duyarsın ki benim vajinadan değil direk karından duyulmuştu. erken de duymak baya mümkün içini ferah tut sen🌸🙏🏻
Mutiess iremsenturk_16 Bunun için vajinal ultrasona gerek yok bende 6 haftalıkken kalp atış sesini duydum. Ayrıca şuan bebek yeni olduğu için vajinal ultrason çok sağlıklı bir şey değil düşüğe neden oluyor 🙏🏻
iremsenturk_16 Mutiess teşekkür ederim bilgilendirdiğin için doktorumuz bizim için kötü olacak birşeyi yapmaz diye düşünüyorum
Aslina Mutiess ben kanama ile gittim hastaneye doktor vajinal baktı ve hiç bir tehlikesi yok dedi. Vajinal ultrason düşüne sebep olmaz
Mutiess iremsenturk_16 Ben de öyle yaptırdım bana diğer doktor kızdı. Kese görünüyorsa ve sorunlu bir hamileliğin yoksa baktırma dedi
Aslina Bana son adet tarihime göre 6+2 de vajinal baktı. 5+4 günlük dedi çok zorlayarak duyduğunu söyledi doktor ama ben duyamadım🙈 karından bakarsa duyamaz vajinal bir hafta önceden gösterir dedi alttan vaktı bana doktor.
Mutiess Aslina Kese görünmezse ve sorunlu bir gebelik varsa mecburen bakılıyor bana da tehlikeli olduğu söylendi
Aslina Mutiess bana iki kez bakıldı düşüm riskim ol asına rağmen. Doktorlar düşüğe sebep olmadığını sadece gerçekleşecek düşük öncesi vajinal yapılınca sebep o gibi görünüyor diyor. İki farklı doktor baktı ikiside hiç bir zararı yok dedi.