Ilkyavrum_04 Evleneli 3 ay oldu 1 aylık hamileyim bilmiyordum adet günümden önce öğrendim adet sancısı gibi ufak sancılarım var :( adet dönemim olduğu içinmi sancım var lütfen yardım edin 🥺
Oykuaygun Ilkyavrum_04 küçük bebiş daha ağrıların çok normal. Bana doktorum ağrıların olacak demişti 11+4üm hala hafif ağrılarım oluyor. Sıkıntı yapma
Asyakuzusu Ilkyavrum_04 Evet ilk zamanlar bu ağrılar çok normal. Bende de oldu. Ama lütfen dikkat et. Ben kendimi iyi hissetip çok fazla yormuşum. Sonra kanamam oldu düşük riskim varmış.
Ftm_binboa17 Ilkyavrum_04 bende 4 yada 5 haftalığım bende de aynı sancı vardı sonra geçti ama pembe leke falan gelmediği için korkmadım şükür korkma sende oluyo öyle Alışacaz buna ☺️
Ilkyavrum_04 Oykuaygun ya betamı da ölçtürdüm 221.7 çıktı doktorla da görüşemedim aksilik oldu sıkıntı yapmamak elde değil ki😕
Oykuaygun Ilkyavrum_04 çok haklısın bende 4 haftadır hastaneye gidemedim içim içimi yiyor mesela. Ama kısa zamanda gitmeye çalış 🙏
Ilkyavrum_04 Oykuaygun gittim ilk muayene olduğu için kan testti yapacağını bilemedim geç gittim sonuçlarıda doktora gösteremeden çıkmış yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum
Ilkyavrum_04 Ftm_binboa17 yok sadece nişanda geldi bidaha gelmedi çok şükür 🙏 teşekkür ederim yorumun için🥰
[silindi] Ilkyavrum_04 benim on gün gecmisti hep adet olmayı bekledim.Adet sancısı gibi oldugu için hiç ihtimal vermıyordum hamıle olduguma.Her an oldum sanıyordum.Su an 7+1 hamileyim.Merak etmeyin cok normal
Ilkyavrum_04 [silindi] İnşallah geçer hafiflemeye başladı sadece betam düşük çıktı sancı ondan mı diye düşünüyorum sadece 😕
selinberk [silindi] merhabalar geç öğrendiniz,vitamin yada folik asit alıyor muydunuz?almıyorsanız sıkıntı yarattı mı.Ben de yeniyim .Doktora ilk ne zaman gitmeliyim acaba?
Caglanuroney Ilkyavrum_04 bebek yerlesiyo canım merak etme ben ilk 3 ay çektim o adet sancısını bende korkuyodum bebeğe bişey mi oluyo acaba diye ama yerleşme agrisiymis doktorum öyle söyledi zaten doktora gidince için rahatlar ☺️
Ilkyavrum_04 Caglanuroney gittim dediğine göre doktorun 4 haftalık beta değerim 2 katına çıkmamış 177 idi 2 gün önce şimdi 221.7 olmuş 300 lerde olması gerekmiş ama olmadı ondanda korkuyorum🥺
[silindi] Caglanuroney üzülmeyin insallah güzel haberler alırsınız.illa iki kat olması gerekmıyor iki kat yakında olabilir bildigim kadarıyla.Biraz sabredin
Caglanuroney Ilkyavrum_04 evet 2 katına çıkması gerekiyo ama içini ferah tut sen yine de Allah’ın izniyle sağlıklı gebeliktir