ebegebe Önce down şüphesi şimdi ise beyin ventriküllerin birbirinden ayrılmaması.. Bugün dünyam başıma yıkıldı 😣 10 gün sonra bi değişiklik olmazsa gebeliğin sonlandirilacak dua istiyorum sizden 😪
z-s2345 ebegebe tabbim yardım etsin lütfen güzel haber aldığında benide etktleyip cvp verirmisin merak ederim
Dilara1503 ebegebe Allah’ım yardımcın olsun imtihanın büyük inşallah bebeğin ve senin için hayırlısı ne ise o olsun en iyisini Rabbim bilir İnşallah sağlıklı haberini alırsın 🌼🤲🤲
MeliSeliMelih ebegebe İnşallah güzel haberler alırsınız 🤲🏻 Kaç yaşındasınız acaba çünkü ikili test down sendromu için kesin tanı koymaz yaşa göre bi istatik çıkıo yaş ilerledikçe risk artıo istatistiksel bir durum yani onun için yaşınızı merak ettim
ebegebe MeliSeliMelih 26 yaşındayım canim.. bebeğin kalbinde ters bi akım gözlendi bu da down a işaret olabilir demişti doktor o yuzden farklı görüş almak için başka bi perinatologa muayene oldum o da aynı şeyi gördü üstüne bi de ventrikullerin ayrılmaması cikti
esloka ebegebe bayramımı zehir ettiler sol.ventrikuller geniş diye 4 doktor da aynısını demisti cok dua ettim perinatolojide çıkmadı hic birdey
ebegebe Busranur61 ventrikuller normalde ayrılmış olması lazim benimki ayrılmamış tek parça halinde görünüyor beyin
aslmlkkrr-12 ebegebe Allh şifa versin. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin iyi düşünün , hayırlı haberler alırsınız inşllh
Esraguler ebegebe başka yere git canım sabit bi yere gitme cevremde öyle diyip dogurup hüc birşeyi olmayan cok oldu
Merveerhannn ebegebe rabbim şifa versin. Başka doktora gitmeyi düşündünüzmü hiç? Bence bi gidin başka doktorada. Allahım inşallah dediğiniz gibi olmaz , sağlıkla ilerler gebeliğiniz 🙏 psikolojinizi yüksek tutun nolur.