Unicornn Tugbaslan3458 İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye de bir klinikte Doç.Dr Perinatalog aynı zamanda Erbil Çakar’a yaptırdım 280 liraya.
Totanseyma Tugbaslan3458 yarın gidicem Perinatoloji Ali ekiz e çok iyi yorumları vardı 550 TL dediler nakitte
dermus Tugbaslan3458 Dr. İbrahim H.Kalelioglu cuma gunu randevum var, 600 tl fiyati. Doktorum tavsiye ettigi icin onu tercih ettim.
MiniKaya Merimex erbil hocaya giden biri olarak söylüyorm 280₺ ye öyle bir ilgi ve bilgi görüyorsunuz ki asla pişman olmazsınız 600-700₺ vermeye gerek düşünürseniz 0216 316 4343 bu numarası ☺️
Tugbaslan3458 MiniKaya detaylı icin numarayı arayıp bu doktora direk mi gitmeliyim başka bi bölümden alip başka bi doktor mu beni buna yönlendircek
papatya35 Tuzla Pendik Kartal tarafında önerebileceğiniz perinatolog var mı fiyat ile paylaşırmısınız 😌
Tugcem50 papatya35 ben kendi doktorumu danışarak arastırırak buldugum doktok prof.cem turan 600 tl daha gitmedim randevu aldım 14 kasımda olacak insallah maltepede doktor bende kurtköydeyim gitmek istersen eger arastırabilirsin zaten genelde bu fiyat aralıgında
papatya35 Tugcem50 evet kendi doktorumda 2kişi önerdi özel muayenehanelerinde Bağdat caddesinde Mehmet uludoğan ve Zeki Şahinoğlu pek bilgim yok ama ikiside 600tl dedi yinede araştırıyorum
NeslihannK Totanseyma Çok mükemmel bi doktor o kadar naif minnoş ki anlatamam eminim cok memnun kalicaksiniz 🥰
mavilibisey Trabzon İmperial Hastanesi 400 lira ultrason, aynı anda muayeneye de giriş almak gerekiyor. O da 180 lira.
MiniKaya Tugbaslan3458 direk arayıp erbil çakara detaylı ultrason için randvu alacağım dersiniz zaten belli günler orada o günleri aize söylerler direk gittiğiniz gibi detaylı ultrason oluyorsunuz zaten ayrıyetten bir ücret ödemiyorsunuz 😊
Esrayilmaz01 Tugbaslan3458 Diyarbakır perinatoloji Dr Ece Öcal a gittim kendisi devlet Hastanesi’ndeydi geçen ay muayenehane sini açtı. Devlet hastanesi ndeyken sorunlu bı gebeliğim vardı onun için gidiyordum devlet hastanesi olmasına rağmen çok çok ilgiliydi detaylı için de muayenehane sine gittim 450 TL kadın abartisiz 1 saat uğraştı aldığı para kesinlikle deger 👍🌸🤰