Belinda Ffc2224 200 TL’nin hakkını veriyor diyorsanız alıp geçmek lazım , en olmadı ben kullanayım hakkaten ☺️☺️
Ffc2224 Belinda bence kesinlikle veriyor ömürlük bir bataniye diğer cocuklarıma bile kalır zaten zaranın ürünleride kaliteli oldugu için rahatlıkla kaldırılır alın içinize sinmezse en kötü iade edin ama zaten alınca göndermezsiniz 😅🥰
Belinda Ffc2224 chakradan 2 kişilik pikemiz var. Hediye gelmişti bambuymus. Resmen vazgeçilmezimiz oldu. Yumuş yumuş yıkansa da birsey olmuyor chakra da kesinlikle çok iyi marka. Gaza geldim ne var ne yok dolduracakmışım gibi ☺️😅
annepanda Belinda eğer tığ işi biliyorsan youtube da orgucü şirin kanalıni takip edebilirsin. Orada ki waffle modelini ördüm. Asla tığ ile olduğu belli değil pofidik bir battaniye oldu. Dışarıda bebek arabası uzerine puset uzerine ortulecek boyda çok büyük yapmadim. Gorenler bayıliyor..
Belinda annepanda harika bir battaniye modeliymiş. Elinize emeğinize sağlık . Ne yazık ki elimden bu tarz şeyler gelmiyor. Arkadaşım yapicak bana hediye için😊
Belinda nagsal-48 suan hepsiburada da satılan bir battaniye var english home a ait. 35 TL . Fiyat da uygun ama iyi midir kötü müdür bilemedim gerçekten. Sizinkinin aynısı mi acaba
Belinda Ffc2224 yaa nasıl unuturum o markayı , hastane çıkışı çok mantıklı olmus. Toplamda kaç tane hastane çıkışı aldınız? 3 takim yeterli mi acaba, her kafadan bir ses çıkıyor ☺️
Ffc2224 Belinda ben 1 tane 10 lu aldım 2 tanede panco dan 5 li aldım yeterlidir diye düşünüyorum 😅 aynen nasıl unuttunuz chakranın ürünleri gercektwn cok güzel ve indirime girmişti 170 tl aldım ben suan fiyatı 299 🙈
Belinda Aysbabe fiyat hatirliyormusunuz? İnternette buldugum 35 TL olan mi acaba? Bir kaç tane battaniye almam lazım cunku
Aysbabe Belinda https://www.englishhome.com/pure-wellsoft-bebe-battaniye-80x90-cm-mavi/ buydu canım 3 tAnede rengi var yumuşacık ben cok begendim