mucizemibeklerken17 Arkadaşlar merhaba. 24 Ekim benim âdet günümdü. Normalde âdetten önce göğüslerim acır. Hiç öyle bir şey olmadı. 24 ünde peçeteye sürüntü şeklinde açık pembe leke geldi. Âdet oluyorum sandım. Gelen giden yok. Bugün yine koyu kahve birkaç damla leke geldi. Yine âdet sandım ama yine gelen giden yok. Bu arada ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı herhangi bir belirti de yok. İdrar testi için de çok erken en az 1 hafta beklemem lazım. Böyle bir şey yaşayan var mı?
misraerol mucizemibeklerken17 gebelik testi yapın bence yerleşme kanaması ollabilir ve tabikide herkes belirti yasıyacak diye birşey yok hic belirti olmadanda gebe oldugunu ogrenen var
endobeybi mucizemibeklerken17 kan verin çıkar, idrar testinde de çıkar hatta. Belirtiler 6.haftadan sonra oldu bende
alininannesiiiii mucizemibeklerken17 niye1 hafta beklemen lazım benim iki gün geçikti yaptım idrar testinde çıktı iki gün sonrada kan testi yaptım onda da çıktı bi hafta beklemene gerek yok bence bi idrar testi yapmalısın
Hatice4270 mucizemibeklerken17 test yapın isterseniz bn de de hiç belirti yoktu lekelenme tarzi birşeyler gelmişti adetime birgün kala test yaptım pozitif çıkmıştı
mucizemibeklerken17 endobeybi sanki hemen belirti olması gerekir gibi geldi bana 😁 çok teşekkür ederim en iyisi kan vermek 😊🙏🏻
mucizemibeklerken17 alininannesiiiii o sekilde negatif cikma ihtimali çok yüksek o yuzden biraz daha beklesem mi dedim ama en iyisi kan vermek sanırım teşekkür ederim 😊
Bir_Prenses_Annesi mucizemibeklerken17 Ben hamile olduqumu 5.5 haftalıkken öqrendim en ufak bi belirtim yoktu
ecembugra53 mucizemibeklerken17 canım inş vardır güzel kardeşim Rabbim kucağını doldursun Rabbim gönlüne göre versin tez vakitte ❤️🙂
mucizemibeklerken17 Dün akşam gebelik testi yaptım sonuc negatif, lekeler devam ediyor. Ağrım da yok, sanırım en iyisi Dr muayenesi. Belki başka durum vardır. Yazanlara teşekkürler
ebrussvncc mucizemibeklerken17 idrar testinde doğru sonuç almak için sabah ilk idrarla yapılması gerektiğini öneriyorlar yani akşam çıkmamış olabilir. Yine de doktora gidip kan vermek en iyisi inşallah başka bir sorun yoktur ve gebesinizdir 🤲😇