limonluchescake Kızlar başım sivilcelerle dertte. 17. Haftadayım Yüzüm hep sivilce doldu. Siz neler yapıyorsunuz? Neler önerirsiniz ? sizde cilt durumları nasıl?
Merel limonluchescake Benim yuzumde de var ama gogsumde ve sirtimda cok sivilce cikdi.. Ben ilk basda cok sasirdim adet olmuyorum ne sivilcesi gibisinden.. Sonradan da belkide gebelikte olan birseydir deyip gectim artik.
Havva_karakayaa7 limonluchescake bende 32 haftamdayım Ilk başlardan beri sivilce Doldu yüzüm erkek bebek bekliyoruz
Sdhs06 gcetin bence cinsiyetten depil canım benim normal de hiç yüzümde sivilce çıkmazdı hamile olduktan sonra çıkmaya başladı bebeğimin cinsiyeti de erkek hatta hormonlardan oluyor sivilce vücut yağlanıyor ya
limonluchescake gcetin hayır erkek bebis. Yumurta maskesini nasıl yapıyorsunuz acaba detaylandirabilir misiniz? Kac dk bekliyor?
Gizem13 gcetin benimde yuzumde sivilceler cikmisti banada herkes kizin olcak dedi gercekten cinsiyetimiz kiz
ssnnmmm Benimde çok sivilcem vardı hatta yüzümü gören kesin kız diyordu 20.haftaya doğru kendi kendine azaldı hiçbirşey yapmadan
gcetin Sdhs06 bende de aynı canım bizim cinsiyet belli değil ama hiç sivilcem yoktu alnımın kenarları doldu. Yumurta maskesi kesinlikle egg mask white yazınca Çıkar
limonluchescake Sdhs06 aynı benim de öyle. Benim de hiiic sivilcemm olmazdi. Birden hamielikte artti. Benim de erkek :) gecti mi peki?
gcetin limonluchescake makyaj fırçası ile sürüyorum. 15 dk bekliyor yıkıyorum zaten ilk yıkandığında bile fark belli oluyor. Trendyoldan almıştım çok memnun kaldım
Sdhs06 limonluchescake geçiyor canımm bu dönem yüz temizliğine biraz daha dikkat etmek gerekiyor ben sabah akşam yüz yıkama jeliyle yıkıyorum yüzümün aglanmasını engellemek için
Tomris06 Benim de oglusum olcak gobegim yuzum sivilce doldu. Hormonlardan dolayı olduğu için bi seyin etki edeceğini sanmıyorum 🤔
Bsk-12 Benim normalde sadece adet dönemi iki tane çıkardı suratımda vücudumda asla çıkmazdı. Şu an omuz ve sırtımda çıkıyor yüzüme de uzun zamandır yoktu 17 haftadayım yüzümde de çıkmaya başladı sanki 😒