Kuzeyannesj Merhaba 22+3 hamileyim Çarşamba günü ilk aşı yapılacak aç karnına mi gidilmeli yoksa tok karninami neler önerirsiniz ağrı olmaması icin 😘
Babyy1S Kuzeyannesj tetenoz asisindan bahsediyorsunuz galiba aç tok fark etmiyor istediginiz saatte gidin vururlar
91ARIN91ASK Kuzeyannesj tetanoz sa aç yada tok fark etmiyor bende 30’unda 2. Aşımı olucam sadece sağlık ocakları erken saatte gelinmesini söylüyor
NurSema01 Ben aç gitmiştim 19.haftamda hem aşı oldum hemde idrar kan aldılar gebelik izlenimi için belki sizden de kan isterler ne olur ne olmaz aç gidin bence
haziranin25i Kuzeyannesj ilk doz için bana aç gelin dediler genel tahlillerinizi de yapalım bu nedenden dolayı aç gitmiştim. Ama ikinci doz için aç veya tok gelin demediler 🐣
Aysnpmk Kuzeyannesj büyük ihtimalle tetanoz aşısı olacaksınız sabah erken gidin aç veya tok farketmez ama duş alın bence herkeste farklılık gösteriyor ama kimisinin kolu şişip ağrıyormuş benim hemşirem öyle demişti iki gün su değmesin koluna dediği için duş alıp gitmiştim