B-P-R Kızlar erkek kız İsimleri söyleyin de Fikir Olsun hepimize 🥰❣️ Bende hamile olduğumu yeni öğrendim Bir oğlum var. Kızım olursa Kumru koymak istiyorum ismini Tekrar bir oğlum olursa da hiç Bir fikrim yok 😅🤭
gamzelinaz B-P-R ben de sarp, alp, levent, pars, toprak gibi isimleri seviyorum ama cok mu soguk isimler? Bir de kişi ismine ceker lafına da cok inanıyorum
Baharata B-P-R oğlum olacak adını Atilla Berk koyacağız inşallah biraz moda isimlerden uzak klasik bi isim 😂
haziranin25i Kızımız olacak ismini Alya diye kadar verdik 💜 2.yi de düşündüğüm için eğer olurda erkek olursa onun ismi de Kaya olmasını temenni ediyoruz 🐞🐣
B-P-R gamzelinaz yoo gayyete güzel isimler okadar doğru ki inanmıyordum ama oğlumda yaşayıp gördüm Poyraz ismi Bir dakika yerinde oturmuyor
Tugceasl B-P-R biz hala cinsiyetini öğrenemedik 18 haftamızdayız 🌸 erkek olursa Alparslan Kız Olursa da Elif Dua olucak ❤️😇
gamzelinaz B-P-R aynen ben de sarp pars alp isimlerinin soguk, ciddi kişiler oldugunu duydum.bizzat bu isimlerde birilerini tanımadım. İsme cekmek, buna ben cok inanıyorum
B-P-R Tugbaaelbr neden izin veriyorsunuz Ki sonuç olarak siz Tasiyirsunuz siz doguruyorsunuz onca acıyı çeken sizzsiniz izin vermeyin kimsede birşey diyemez Bence yanlış yapıyorsunuz Hamileyken Banada dediler biz koyalım hayır dedim Ben onca acıyı taşıyorum neden bir başkası koysun Çocuğun ismini Koyma hakkı sadece anne ve babadadir bence istemediğiniz bir ismi koymayın