Kubra_kbr İdari izin veya doğum izninde olan öğretmen anneler, izniniz mebbis’de nasıl görünüyor? Ben şuan 26.haftadayım idari izindeyim okuluma raporumu verdim ama mebbisimde hala göremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim 😊
Nsln Kubra_kbr Doğum izni Mazaret izinleri bölümünde Analık izni olarak gözüküyor. Ama benimde idarim iznim mebbiste gözükmüyordu sisteme işlememişlerdir büyük ihtimal. Doğum iznini direk o gün işliyorlar.
Kubra_kbr Nsln Bende acaba hala işlenmedi mi diye düşündüm göremeyince. İşlememeleri sorun olur mu acaba bizim açımızdan 🤷🏻♀️
Kubra_kbr Nsln 32.hafta doğum iznini idari izin biter bitmez mi almıştınız? Ben şuan idari izindeyim. Çalışamaz raporunu 32.haftanın içindeyken herhangi bir gün alabilir miyiz yoksa idari izindeki 8haftalık süre dolduğu gün mü almalıyız 🤷🏻♀️
Nsln Kubra_kbr Hayır sorun olmaz benimki hiç işlenmedi. İdari izin işlenmez diye tahmin ediyorum zaten diğer izinler gibi değil çünkü.
Nsln Kubra_kbr İdari izniniz bitince istediğiniz zaman alabilirsiniz. Çok geciktirmeden tabi. 32+0 sıfırda almıştım ben 32+diğer günlerde de alabilirsiniz sorun olmaz.
BehaBetul 24.hafta dolunca mı idari izne ayrılabiliyoruz? Doktor raporu mu gerekli veya okula bir belge teslimi yapıyor muyuz?
Kubra_kbr Mutlumandalina Hayır bana ek ders yatmadı. Canlı ders de almadım. Canlı ders verirseniz yazılır. İdari izinde canlı ders verme süreci nasıl işliyor onu bilmiyorum idarenize bir sorun derim.