1mervef Kızlar 25 haftalığım bir aydır geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var antibiyotik kullanmama rağmen ne yapabilirim evde doğal kürler deneyen var mı aranızda etkili oldu mu??
Sevdiss_17 1mervef kuzum ben 36 haftaligim nerdeyse 24 uncu haftadan beri hep enfeksiyon cikiyo doktorum kultur istedi kultur sonucum temiz cikti zaten enfeksiyonum varken idrar yaparken agrim olurdu ama o yok bazen akinti idrara karisincada enfeksiyon cikiyo kuzum
Necla90- 1mervef bende ayni durum var 3 aydir tekrarliyor bol su iciyorum çamaşırımı utuluyorum kultur sonucu gelmiş doktor urolojiye yolladı bugun gelne sonuc gene yuksek antibiyotik verdi doktorun onderdigi bir urolojiye gitcem
Ebru222 Benimde ayni ya. Ne yaparsam yapayım geçmek bilmedi. 26+4 uz. Fitil de kullandım ama hap kullanamadim çünkü çok yan etkiyle karsilastim. Temiz de tutuyorum kendimi anlamadım
1mervef Ebru222 aynen ya ne yapsam bilemedim bebeğe zararı yok diye biliyorum sizin doktorununuz bu konu hakkında bişey dedi mi
1mervef Sevdiss_17 peki bu süreçte tedavi amaçlı yaptığınız bişey var mıydı yani Benimde o kadar uzun sürmez inşallah bebeğe zararı yok diye biliyorum ama
Sevdiss_17 1mervef yok kuzum bol bol su ictim hala iciyorum temizlige dikkat ediyorum ve hani ped degild3 kullanmadgimiz pamuklu bezlerden kesip ic camasirima koyuyorum sudan baska bi caresi yok gibi insallah zararsizdir
Merveduyg Bende çok şiddetli derece de çektim idrar yolu enfeksiyonu sistit tedavi bile gördüm ama en güzel ilaç su oldu su içmeyi ihmal etmedikçe sıkıntı yaşamıyorum