FaziletAkkus Gelen hafta çati muanem var benim gibi korkan var mi geçiren var mi nasildi çok caniniz yandi mi
Ky2406 FaziletAkkus 2 dk bile sürmüyo bişi yok onda acıda kasmazsanız anlmyrsunuz bile çok basit işlem (:
Aliasaff FaziletAkkus hiçbirşeyi hissetmiyorsun doktor önce altını tamamen soy dedi sonra bacaklarına örtü örtüyosun parmaklarıyla bakıyor sonra elini soktu içime gayet iyi normal doğurursun sen deri
matruskaa FaziletAkkus bende 37deyim doktorum henüz bişey demedi yapıcam diye ama asistanı dogumdan önce bakıyor dedi ben nedense korkmuyorum daha önce vajinal ultrasondada çok korkurmuslardı hissetmedim bile o yüzden rahat gidip rahat olmayı düşünüyorum sadece erkek doktor Olduğu için biraz çekiniyorum😄 ama normal doğum düşünüyosan bu korkuları yenmek lazım canım
Tugbaguns FaziletAkkus ben ilk bebeğimde olmuştum korkutmak gibi olmasın ama çok acımıştı 😮 çatı darmış o yüzden birden çok doktor baktı sonuçtada sezeryan oldum 🙄
SedaAte Benim ki çok acimisti😯çünkü utanıp korktuğum için kendimi geri cekip kastım. Ama suan da acilmam olduğu için sürekli muayene oluyorum. Asamıyorum bu korkumu😯
deletedmom29 Bugun oldum çatı muayenesi hiç sevmiyorum bu muayeneyi unutmuşum ilkinden sonra bian boş bulundum ne oluyo dedim ama sonra geçti doktor saolsun bebeginede sanada zarar vermicek dedi ve hiç açılmam yokmuş