Damlayldrm Merhaba kızlar.. İdrarda erken gebelik testleri var bundan daha önce kullanan ve öneren var mı?
misraerol Damlayldrm adette 3 gun kala yaptgmda silik cıktı aynı anda 5 liralik olandada yapmıştım o daha koyu cıktı erken gebelik testine gore bebek varsa 5 liraliktada cıkıyor boşuna paranızı cöpe atmayın
Albiina05 Damlayldrm şöyle söyleyim ben fark görmedim. Varsa iki testte de çıkıyor. Sadece erken gebelik testinin şekli çok tatlı saklamak istersen onlarla yapabilirsin 😊
luckymother Ben kullandim canım adetten 1 hafta önce yapmıştım silik çıktı sonra da kimyasal olduğumu ogrendim
hulya1esila Bende kullandım adetten 1 hafta önce yapmıştım çok net 2 çizgi cikti ama sonra 8 haftalıkken boş gebelik olduğunu öğrendik vee kürtaj oldum.simdi tekrar hamileyim 18 haftalık olduk çok şükür
ha_zesfa misraerol benimde aynı sizin anlattığınızi gibi oldu ama ikiside koyuydu ogrensiginizde kaç haftalik ti acaba
Damlayldrm 198697 fiyatı nedir biliyor musun birde ben dişçi de çalışıyorum ve röntgen cihazımız var o yüzden önlem amaçlı erken bakmak istiyorum
gkcy Damlayldrm ben yaptım adete 5gün varken negatif çıktı 4gün varken bir daha yaptım gene negatif çıktı 3gün varken normal test aldım onunla yaptım çok silik çıktı 🤷♀️ bende göstermedi erken testler
Damlayldrm gkcy Allah Allah herkeste farklı gösteriyor demekki. Biraz daha beklemek en iyisi sanırım. Ben hiç belirti de görmüyorum kendimde ilkinde çok akıntım vardı
gkcy Damlayldrm bendede hiç belirti yoktu bencede en iyisi biraz daha beklemek ben dayanamadım her gün her saat yapıyordum 🤷♀️