elisas-mom 33 haftaligim daha henüz yüzünü göstermeyen nazlı bı kızım var. Bı kere görsem gam yemicem 😂Allah hepsini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
sibell777 elisas-mom benim de normalde göstermiyordu şans eseri gösterdi bende şaşırdım ama elinde sonunda görücez öle düşünelim 😘
elisas-mom Eda-kmrcu hayır sürekli hareket halinde hatta hiç durmuyor ama muayenelerde saklıyor kendini😂Doktor bide artık donmuş doğum pozisyonda o yüzden sırtı donukmus oyke dedi.
Denizmom World inşallah 20+3 um su gibi birşey var bende daha da yoğunlasti yarın doktora gidicem enfeksiyon vardı dua edin bize nolur
Denizmom sibell777 sağlıkla kucağına al yavrumu bana da dua et sağlıkla alayım benim skntılı geçiyor canim
melay1997 sibell777 ben normalde devlete gidiyorum böle bi foto vermiyolar hatta hiç vermiyolar arada özelede gidiyoeum ordada böle bişi yok nası olyo bu hastaneye özelmi
sibell777 melay1997 özel hastaneye gidiyorum Atakente her gittiğimde doktorum bana resim veriyor burdada şans eseri denk geldi yüzü normalde göstermiyor pek kendni
Denizmom melay1997 evet enfeksiyon idrar yolu sanırım hem kan tahlili hem idrar aldılar onu belirtmedi ama .
Chucky sibell777 benim kızıma koca burunlu dediler ultrason resmîni görünce doğduğunda kimse inanamadı fındık burnundan daha büyük 🙈 herkes bayılır burnuna 🥰
sibell777 Fatma3447 canım ben özele gidiyorum orda baktı doktor zaten her gittiğimde bir tane resmni muhakkak verir bana
Fatma3447 sibell777 He anldm canım minnoş ama karnınızda bile çok tatlı Allah biranönce Kucağınıza almayı nasip etsin