Albayrakozlem Merhabalar arkadaşlar 9 haftalık gebeyim bir süredir siyah dışkı çıkarıyorum ve biraz korkuyorum multivitamin, kan sulandırıcı iğne ve folik asit dışında bir şey kullanmıyorum bu durumu yaşayan var mı?
mercimeginanne Albayrakozlem demir ilacı siyah dışkıya neden oluyor. Multivitaminin içinde büyük ihtimal demir ilacının içeriği vardır :)
A-F-B Albayrakozlem bende 19 haftalık hamileyim bende de aynısı oluyor multivitamin kan sulandırıcı kullanıyorum ama folik asit kullanmıyorum
haziranin25i Albayrakozlem kan ilaçları dışkının rengini değiştirir. Vitaminlerin yada folik asitin yan etkisi değildir.
avukatveanne Bende 18 haftalık hamileyim kan ilacı kullanıyorum sadece aynı şey bende de var. İlaçdan kaynaklı sorun yapmayın 🎈
Denizkubra Albayrakozlem ben de oyleyim ah ahh , decavit yapıyor bnu prospektüsünde yaziyor diskida siyahlsma olblr diye 31. Hftmdym hâlâ aynii 🤦♀️
Nuray23 Normalde demir ilaci yapar onu. Kullandiginiz folik asitte veya vitamininiz de demir ilacinin icerigi vardir o yapiyodur yani sorun yok aslinda. Ama doktorunuza gitiginizde yine de bi sorun iciniz rahatlar 😊
imrn25 Albayrakozlem vitamin kullandığımız için oluyor hapları kullandığımız sürece böyle olacak endişe etme
Susaminannesiii Albayrakozlem bnde multivitamin kullanıyorum icersindeki demirden dolayı siyah oluyor hatta bir gün içmeyi unutun ertesi gün normal renk cıkar 😁
Bhrykndmr Albayrakozlem Bende o durumdayım vitaminleri aldıktan sonra olmaya başladı :) doktorada soracaktım unuttum. Büyük ihtimalle sebebi vitaminler.