buseyusuf27 Tibektas allhın ıznıyle bsy olmaz mınyon oldukları ıcın oyle duzelır saglıklı olsunlar yeterkı
Sweetbabymom Tibektas hayır özü farklı ınternetten bakabilirsınız ben hunnap kecıboynuzu ozü kullanıyorum
Burcinisp88 Tibektas neden üzülüyorsunuzki benim kızım 2790 doğdu. Hiç bir sıkıntısı yoktu. Anne sütüyle tombişledi. Boyu posu hep yerinde oldu. Tedirgin olmayın lütfen. Kilolu olması sağlıklı olması demek değildir
698 Burcinisp88 benmde bu kilolarda doğacak hatta 100 gram daha eksik olabilir ben çok merak ediyorum elimize alabilecek miyiz tutabilecek miyim çok mu küçük oluyorlar buruş buruş mu oluyorlar hayalimde hep tombiş çocuk olunca bunları merak eder oldum😊
Tibektas Burcinisp88 yok canım kilo değil meselem sadece neden gelişimi yavaş o canımı sıkıyor çünkü son ay haftada 250 gram civarı almaliyken 2 hafta içinde 200 gram almış 😏
masalsmomm Tibektas hic korkmayın benim kızım 37.haftada 2.360 gr dogdu aksamına 2.100 gr a indi küveze bile girmedi saglıklı olması önemli kiloyu takmayın kafanıza 🥰
Smgyy Tayin pekmez karışımı yiyin bide boza kilo aldırıyor ama cok kiloya takıyoruz bende takıyorum ama doktorum bu kadar sıkıntı yapma kilo iyi bişi değil sağlıklı olsun yeter demişti sıkma canını alır
Mlshasimoglu Tibektas neden üzülüyorsunuz anlamıyorum gayet güzel bence benim arkadaşım 2950 dogurdu maşallahı var şimdi. Bence kafanıza takıp bebeği de strese sokmayın. Doktor demişti bebegin kac kilo doğacağı bastan belli kendinizi hirpalamayin.
Neslicavusoglu Tibektas balık çok kilo aldırıyormuş dşye duymuştum hazırda mevsimi bol balık tüketmeye çalışın
Burcinisp88 698 tabiki biraz daha tombiş daha rahat. Ama inanın daha kiloluda olsa zayıf da olsa tutmaya alışmak zaman alıyor. 😊😊
gupsemnur Tibektas bende bir hafta önce pazartesi 32 haftamda 2350 dedi bugün gittim 33 haftada 2565 olmuş benim bebeğimde bir hafta önde gidiyor gelişimi
Rana-26 Tibektas hiç üzülmeyin benim de 38+1 de gittim 2950 iki hafta geriden geliyo ama doktorum hiç bi sorun yok gayet sağlıklı görünüyor sadece biraz küçük bi bebek olacak hepsi bu diyo bende elimden geleni yapıyorum beslenme olarak.gerisi allaha kalmış hayırlı doğumlar diliyorum 😙
Burcinisp88 Tibektas her zaman eşit almıyorlar. Benim arkadasımda böyle panik oluyordu. İçiniz rahat olsun o ölçümler birebir değil. Aşağı yukarı. 😊 sağlıkla kucağınıza alın inşallah