Dayeolmak 1 - 58AB64EC-B70F-40A7-99BB-958FB7942660.jpeg image/jpeg(0.33MB Yumurtlama olmadan çatlama olabilir mi çünkü hiç pil görmeden t çizgisi silikleşti bugünde baya silik 🙄🙄🙄🙄
afrasil Dayeolmak testkerin çok dağılmış birsey anlaşılmıyor ki idrarı mı cok damlatıyorsun acaba . 22 yazan testte sanki koyu gibi ama anlaşılmıyor da . Bunları gördükçe çubuk tip almaya karar verdim
Nuray23 Dayeolmak adetin duzenli olurmuydu yoksa duzensizmiydi. Benimki duzensizdi adetim bitti ertesi gunu yapmaya basladim ve hemen yumurtlamayi gormustum. Ertesi gunde yumurtlama gordum. Daha sonra da silinmisti. Yani adetimin hemen ertesi gunu yumurtlamam oldu cok sasirmistim.
Nuray23 Nuray23 ne kadar cok ertesigun yazmisim😂 yani adet bitti iki gun yumurtlama gordum daha sonra siliklesmisti..
Nuray23 Dayeolmak siz ovulasyona devam edin adete dogru da yumurtlayabilirsiniz. Insallah hakkinizda hayirlisi olsun..
Dayeolmak afrasil olabilir idrarı 5 damlaya yakın damlatıyorum bende test bozuk zannediyorum bilmiyorum pek beğenmedim ben açıkçası bu kaset tipi testleri ama almış bulundum kullanıyorum