ib_21 Merhaba, pandemi döneminde çalışan hamilelerin ne gibi hakları var bilenler yazabilir mi acaba? Mesleğe göre değişkenlik gösterir mi?
Serifeisitmir ib_21 malesef canım pandemi var diye özel bir bak yok ama bazı firma ve şirketlere göre değişiyor bu tabi ben özel sektördeyim hamileligimin en basindan beri beri idari izin verdi sirketim bana devlet 24. Haftada vermişti
eeliif ib_21 covidden dolayı ücretsiz izinde olan hamilelere işkur nakdi ücret desteği adı altında günlük 39 tl ödeme veriyor
Lelisca ib_21 bende şuan kamuda çalışıyorum işçi olarak 11. Haftam bitti 24 ten önce çıkamazsın diyorlar sağolsunlar. Birde 32 de çalışabilir mi ne raporu istiyorlar o dönemler geldikçe öğreniyorum bakalım 🤷🏻♀️
Figen_M Lelisca 32. Ci haftada eğer çalışıyorsan çalışabilir raporu veriyorlar bu raporu 37. Ci haftaya kadar uzatabiliyolarlar.
Lelisca ib_21 özelde de oluyor mu bilmiyorum ki sağlık bakanlığının açıklamaya dahil ettiği kronik rahatsızlıklar kısmına biz 24 te dahil oluyormuşuz siz en iyisi kendi iş yerinizin insan kaynakları kısmına sorun bence 👍 en doğru bilgiyi orası verecektir
ib_21 Lelisca Bazen işlerine geldiği gibi anlatıyorlar ön Bilgi edineyim dedim tecrübesi olanlardan :) teşekkür ediyorum cevaplarınız için🙏🏼