Gozgozhappy Kızlar pandemiden dolayı kuoföre gitmemeye karar verdim artık eve ağda makinesi almak istiyorum sizin kullandığınız tavsiye edebileceğiniz bir ağda makinesi var mı
Mom046 Gozgozhappy Ev tipi lazer epilasyon aletleri de var ek Bi tercih düşünürseniz bana cok iyi geldi.
Kahramankentli Ben trendyoldan goldmaster linda model almıştım 100 TL falandı çok da memnunum 1 yıldır kullanıyorum acı hissi yok denecek kadar az tavsiye ederim çünkü bi çok epilatör kullandım ilk defa bu kadar az acıtanı deneyimledim
Gozgozhappy Kahramankentli hemen bi bakayım normal de jilet kullanıyordum hemen çıkıyor üç keredir ağda kullanıyorum çok rahat
Kahramankentli Gozgozhappy ben lazere evlenmeden önce gitmiştim yani özel bölgemde var sadece şuan diğer yerlerde tek tül ara ara var yani sırf ora içinde ağda yapmak zoruma gidiyor makine rahat oluyor
Gozgozhappy Kahramankentli valla o kadar pişmanım ki keşke bende lazere gitseydim çok sıkıntı valla benim tek tük değil 😬
Adembetul1_2 Gozgozhappy doktoruna sor yinede agda sadece dusuk riski olanlara degil her gebelikte zararli
Gozgozhappy Adembetul1_2 valla çoğu kişi yaptırıyor doktoruma sormuştum üç aydır bi sıkıntı yaşamadım inşallah bundan sonrada olmaz
Gozgozhappy Adembetul1_2 son aylarda kasılma olabiliyormuş sanırım ama çokta rahat oluyor alıştım ben acımıyor bile jilette hemen çıkıyor 🥴