Evlatkokusu3421 Gozde1989 canım bende kraft park yatağını aldım 70×120 içinde kraft ama yataş imalat ince ama çok güzel yatak aldık içine hepsi e bebek aldık kullanmadık ama kurduk iç yatak kılıf falan yıkadım çok güzel memnunuz
Sadeceduygu NurBalli hepsi buradadab yataş marka aldık bugğn kendileri iptal ettiler😃 temin edilememiş
Nurbl Oyun parkı yatağı aldım ciciko marka daha kullanmak nasip olmadı kullanışlı ve güzel görünüyor 💓
NurBalli Sadeceduygu valla ben korkuyorum artık kasımda doğum var dedikleri tarihleri sürekli ileri tarihe atıyorlar beşiğinde çilek mobilya dan aldık oda sürekli tarih atıyor artık diyorum çocuk 1 yaşına geldiğinde gelecek sanırım beşik ve yatak 😅😅😅
NurBalli 81anne valla fiyatı hatırlamıyorum çünkü başka ürünler de aldık ama şöyle söyleyebilirim eşim yataktaki mağazadaki bebek yataklarından en yüksek fiyatlı olanı aldı onu hatırlıyorum ismini bile hatırlamıyorum 😅faturada yazıyor du
Melikegmscskn Çilek mobilya aldık çokta memnunum. Kurulum herşey çok iyidi. Sağlıklı olması ve temizlerken bile hiç birşey çıkmadı. Bide yatmazsa diye endişe etmeye gerek yok odası genç odasına dönüşüyor 😅
Reymeh Gozde1989 yataş dan sipariş verdik 15 günde geldi. Bebeğin omurga sistemini destekleyici olmasından dolayı tercih ettik. 2 taraflı kullanımı var yaşa göre ayrılmış bakabilirsiniz sizde
threestar Gozde1989 Çilek’ten almayı düşünüyorum, Geleneksel Sallanan Beşik ve ona uygun da bir yatak 60*120 ölçülerinde