Merhaba güzel anneler hamile olduğumu öğrendiğim günden beri siteyi aktif olarak kullanıyorum ve elimden geldiği kadar bildiğim konu hakkında yardımcı olmaya çalıştım ve ilk post yazımı da doğumum üzerine yazmak istedim 12.10.2020 günü Pendik medicalpark da randevum vardı gebeliğimin tüm izlemlerini Şeyma Araz ile yaptık kontrolüm gayet güzel geçti ve 37. Haftada çatı muaynesi yaparız diyip hastaneden ayrıldım 13.10.2020 sabah uyandığımda hafiften bi sıvı geldi ne olduğunu anlamadım yataktan kalktım arkadaşım ile telefonda konuşurken hala su gelmeye devam etti içimden geçen umarım altıma işiyorumdur oldu🙈🙈🙈 çünkü daha 35+4 daha erken olduğunu düşündüm su hala gelmeye devam edince apar topar hastaneye gittim bu arada hastaneye gitme aşamasında depent kullandım inanılmaz iyi o kadar suyu içine hapsetti hastaneye gittiğimde doktorum hemen doğumhaneye aldı çatı muayenem yapıldı açılmam yoktu ntsde sancımda çıkmadı hemen sezeryana alımdım spinal sezeryan tercih ettim bebeğimin doğumuna ağlamasına şahit olmak için ve hayatımın dönüm noktası 15:09 da oğlum Çınar a kavuştum ve ben Anne oldum 🙏🏼Bebeğimin kilosu iyi olduğu için küveze girmedik çok şükür 🙏🏼 Sezeryan sonrası yürüyüş yaptım o esnada acım oldu onun dışında yürüyüş yaptıkça geçiyor öyle anlatıldığı gibi öcü bi durum değil size özel tebrik yemeği veriyorlar 2 kişilik kendinizi gerçekten özel hissediyorsunuz sakın sezeryandan da korkmayın kızlar bugün 13. Gün ve ben kendi işimi ve yemeğimi kendim yapıyorum doktorum Şeyma Araz hastaneden bebek hemşirelerinden çok memnun kaldım kat hemşireleri biraz umursamaz onun dışında odalar çok ferah ve geniş 2 gün hastane kaldıktan sonra taburcu olduk inşallah hepiniz sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼