Semila Kızlar merhaba 6.haftamdayım sabah kalkıp kahvaltı hazırlayıp o kahvaltıyı yapmak tam bir işkence. Henüz mide bulantım yok ama öğürmekten hiçbişey yapamıyorum iki lokma yiyince geçiyor ama sonra yine aynı 😔 yattığım yerden kalkamıyorum. Bu sitede ilk 3 ay bebek anneden beslenmiyor zaten diye bişey okumuştum doğru mu . Eğer değilse bu aralar bişeyler yiyemememin bebeğe zararı olur mu 🙄
YazCilegi Semila Aksine ilk 3 ay anne deposundan besleniyor bebek. Siz midenizi tutacak şeyler yiyin çubuk krakerle hayatta kalan annelerimiz var 😁 Tiksindiğiniz herseyden uzak tutan kendinizi. Kolay bi gebelik olur insallah,hayırlı olsun
Acrbaby Semila basit uğrasmayacağın şeyler ye canım halsiz kalmaman için , salatalık , domates , meyve , kuruyemiş tarzında ... en önemlisi su iç yudum yudum 😊
zehracinar Semila Ben 23+1 haftalık hamileyim hamileliğimin başından beri sadece pazar günleri eşimle birlikte kahvaltı yapabildim hiç bir şekilde kendim hazırlayıp yiyemedim sadece akşam yemeği meyve şekerli yoğurt yiyebiliyordum gün içinde bide patates haşlaması yiyebiliyordum şuan bebeğimin durumu gayet iyi gayet sağlıklı ve kilosuda iyi o yüzden kendinize stres yapacağınıza hamileliğinizin tadını çıkarın derim ben o böyle dedi şu böyle dedi diye kendinize zehir etmeyin 9 ayı bide herşeyi takmayın sonuçta kurban olduğum Rabbim öyle yaratmış ki insanları biz aç kalsak bile bebeğimiz doyuyor bi şekilde💗Bu arada söylediklerimi yanlış anlamayın ben kahvaltı yapmamayı tavsiye etmiyorum keşke yapabilsem çok isterim ama yapamıyorum midem almıyor ama yapamadığınız için de kendinizi bu kadar da strese koymayın Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤗💗
selen8sefam İlk 3 ay çubuk krakerle beslendim 21 haftalık oldum hâlâ kusuyorum midem bulanıyo bazen o zaman da çubuk yiyorum patates haşlama falan sende dene doktorum kussan bile arkasından gidip tekrar yiyeceksin aç kalma dedi
sudamlasi Midem bulandıgında meyve yedim yada Salatalığı az az tuza batırdım yedim tatlı faln mide bulantısı yapabilir