Sonunda bende doğurdum allah herkesi bir sancıda kurtarsin insallah gelelim hikayeme 11 ekim günü ailemle pikniğe gitmiştik biraz geçince eşimle yürüyüşe çıktık 2 haftadır yalanci sancılarla uğraşıyordum belimin ağrısı hiç geçmiyordu yürüyüş yaparken ilk defa kasiklarimda sancı hissettim dedim başlıyoruz gece boyunca düzensiz sancilarim oldu 45 dk da 1 30 dk da 1 15 dk da 1 geliyordu dus aldım ağrılarım hafifleyince uyudum sabah ani bir sancıyla uyandım artık sancılar 5 dk da bir geliyordu ama ne su ne nisan hiç bir belirti yok sancılarda dayanılacak şekildeydi evde müzik açtım dans ettim squat yaptım bahçede biraz yürüyüş yaptım sancılar düzenli ama dayanılır derecedeydi suyum yada nişanım gelmeden yada enazindan ağrım çoğalmadan gitmicektim hastaneye ama öğlen 1 gibi bi kaç kere kusunca doktoruma haber vermek zorunda kaldım rahim açıldığı için kusuyormuşum gel bi açıklık ve nst bakalim ona göre yatış verelim dedi tmm dedim eşyaları hazırladım bindik arabaya gittik hastaneye 3 cm açıklık ve 80i bulan sancılar var benim kusmam geçmediği için seni eve gondermicem yatisini yapsınlar dedi tmm dedim nst boyunca kusmaya devam ediyordum 14.30 da yatisimi yaptılar saat basi nst bağladılar nst den çıkar çıkmaz koridorda yürüyordum doktorlar hemşireler sanki sen bugün doğurmazsın hiç sancın yok gibi sesin çıkmıyor güzel güzel yürüyorsun diğerleri çığlık çığlığa falan diye dalga geçiyorlardı sancim var ama şiddetli değil diyordum elimden geldiğince yürüdüm o koridorda evde meryem ana otunu suya koydurdum 100ü vuran bir sürü sancı var ama acilma 4 cm olmus sadece saat 8e kadar yürüdüm koridorda geldiler tekrar baktılar açılma 5 cm olmus artık saat basi 2 kere nst bagliyorlardi sancım baya artmıştı yatakta karşılamak zor oluyordu nst yi her soktuklerinde tuvalete koşuyordum ve odamın içinde eğil kalk yapıyordum açılma 5cm olunca ebe nst yi çıkarmadı yürüyemezsin tuvalete gidemezsin dedi yataktan çıkamadım bir daha nst yi sökmediler hemşire her geldiğinde kalkmama izin vermiyorsunuz bari belime masaj yapın diye yalvarıyordum çünkü yanımda kimse yoktu tek başımaydım hemşireye ıkınma isteği geliyor dedim aşırı sancı gelince ikin digerlerini nefesinle kontrol et dedi bende öyle yaptım ailem sürekli arayıp duruyordu o an ki sancıyla hepsine artık aramayın mesaj atmayın kötüyüm size yetişemem diye bağırıyordum çünkü biri kapatıyordu diğeri arıyordu 1 saat böyle sürdü bi kaç şiddetli sancıdan sonra artık dayanamıyordum gelin şu nst yi sökün tuvalete gitmem lazım dedim hasta bakıcı altın bezli istersen yap tuvaletini ben temizlerim dedi artık dayanamıyordum her sancı girdiğinde ayetel kürsi, felak nas ve araf süresini okudum sonra öyle bir sıkmışım ki kendimi hem altıma yaptım hem suyum patladı doktorum geldi ıkınma isteği geliyor suyum da patladı dedim hasta bakıcı altını temizlesin açıklığına bakalım dedi tamam dedim hasta bakıcı bezimi acar açmaz doktor bey bebegin kafasi gorunuyor dedi tabi ben şok sadece 2 saatte tam açıklık olmuştu doktor da gizem sakin ıkınma çatala çıkıyoruz dedi herkes dogumhaneye koştu tek güçlü bir ıkınmayla bebegimi kucağıma aldim cok şükür ama plasenta biraz sıkıntı yasatti baya bi ikindim ama zor cikti rahim duvarina yapışmış birazı makasla kesip almak zorunda kaldılar cok kan ķaybettim plasenta yuzunden dikis atıldı dikislerim atilirken bebisimin olcumleri yapiliyordu onu izledim ama yinede canim cok acidi ıkınırken yada sancı çekerken değilde dikişlerim atilirken biraz bağırdım herşeyi hissettim çünkü ama bebeğinizi görünce ona dokununca her şeyi unutuyorsunuz toplamda sadece 3 saat ağır sancı çektim suyum geldikten 20 dk sonra kızım kucagimdaydi 12 ekim 22.40 ta aldım kızımı kucağıma 3050 gr 50 cm dogdu meleğim bebeğimin olcumleri ve benim plasentayi çıkarma ve dikis işlemlerim tam 1 saat sürdü korona yüzünden ailemden kimseyi almadılar yanıma taburcu olana kadar tek başımaydım bugün tam 2 haftalık olduk ıkimizde sağlıklıyız çok şükür herşey yolunda meleğim şuan yanımda uyuyor hepinize dua ettim sağlıklı bir şekilde evlatlarınıza kavusun diye allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın biraz uzun oldu kusura banmayın hakkınızı helâl edin