Gamzeallak 35 haftalik hamileyim karnım da catliklar artmaya başladı . Aranızda ürün kullanip iyo sonucla karsilasan var mı . Bana hep zeytin yagı sür diyorlar.
Nurerdgn Gamzeallak canim biraz da senin vucut yapına falan bağlı sanırım ben hic krem falan kullanmadim hic de yırtığım çatlağım olmadı dert etme Allah baska buyuk bisey vermesin hamileliginin keyfini çıkar ❤❤❤
Nihanozturk Gamzeallak canım bende 35teyim 3.aydan beri kantaron yagı kullandım smdi cok nadir banyodan sonra fln aklıma gelirse sürüyorum hic catlagım olmadı ama genetikte olabiliyomus annemde de hic yok
Seeda Nurerdgn birşey sormak istiyorum. Karnınızın gerildiğini hiç hissetmediniz mi bazen ben çok hissediyorum. Yağ sürünce rahatlıyorum.
Seeda Daha 25 haftalığım kantaron yagı kullanıyorum. Tavsiye ederim. Çünkü hücre yenileme özelliği var 🤗 inşlh benmde çatlağım olmaz 🤰
Gamzeallak Seeda evet hissettim ve cok kaşıntım oluyordu ister istemez kaşıyorum 🙈 kaşıyınca da artıyormuş .
Nurerdgn Seeda gerildigini degil de mesela cok kaşınıyodu bi ara çatlayacak heralde dedim ama olmadi şükür daha bir kere sürmedim krem falan