celikbebeklerr Kızlar cuma gunu sağlık ocağında verdiğim test sonuclarını, bu sabah online olarak aldim, henüz doktora gidemedim o yuzden cok da merak ediyorum. BHCG hormunu 4005.9 cıkmış cuma günü icin, bu kac haftalik gebelik demek 🙂
Busra34ybg celikbebeklerr hayırlı olsun canım 4 5 haftalık olabilir ama ikizde olabilir bi anda çok yüksek çıkmış 😊
Sermec27 celikbebeklerr canım gebelik son adet tarihine göre hesaplanır son adet tarihi ne muhtemelen de kesen gözükür 🥰
Denizin celikbebeklerr Sermec27 misraerol Goncikim Busra34ybg merhaba canım hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel geçer bol bol dinlen progestan almaya devam et bende kullanıyorum , benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı kalp atışı durdu , trombofili testide yaptırdım pohtılaşma çıkmadı , benim son durumum şu şekilde son adet tarihi : 21 eylül 21 ekim bhcg değeri : 182 23 ekim bhcg değeri : 408 25 ekim bhcg değeri : 761
misraerol celikbebeklerr benim adet tarihim 21 eylul ben bugun tam 5 haftalıgım yani sende tam 5+1. Sin bugun benim beta hcg 4500 kusur
Goncikim celikbebeklerr benim adetimi 1 gün geçildiğinde yaptırmıştım test 208 çıkmıştı değerim 🥰🥰sizin beya yüksek maşallah 🧿
celikbebeklerr Goncikim ben belirtileri olduğu icin 17 ekimde kaset testlerden yaptim o zaman cift cizgi çıkmıştı. Ama eşim askeri personel olduğu için eve 10 günde bir gelebiliyor, kan testine gitmem o yuzden uzun sürdü. Doktorumuza da ancak haftaya salı gidebileceğim 😑
Sermec27 celikbebeklerr inşallah canım aramızda cok az var ama benim dogum 37 hafta gibi olur mecburi sezeryan 🥰
celikbebeklerr Sermec27 ikinci gebelik o zaman, benim ilk gebeliğim ondan ne olur ne zaman olur şimdi bilmiyorum :)
Sermec27 celikbebeklerr oğlumu kaybettim ben canım 3. Gebeliğim ama ilk cocugum olacak Allah izin verirse 🤲
celikbebeklerr Sermec27 insallah sağlıkla al kucağına canim benim. Rabbim sabirlik versin tekrar yasatmasin insallah🤲🏻
celikbebeklerr misraerol cuma gunku sonucumdu benim. Sağlık odağındaki doktor 2-3 haftalik gebelik dedi. Cok sacma degil mi, artik ultrasona gidince öğrenicem gercegini