Merhaba kızlar ☺️ nihayet bana da nasip oldu bu paylaşımı yapabilmek. Belki hatırlayanlar vardır çatım müsait olmasına rağmen kendi isteğimle sezeryan olmak istedim. Ama aynı zamanda gelişimini tamamlaması için de son güne kadar beklemek istedim bi nevi kumar gibi oldu yani😂 ama çok şükür benim kıızm acele etmedi ve 19.10.2020 ye gün aldık. Hastaneye gittim hemen damar yolu açıldı ve inanın sadece acıyan o oldu. Onun dışında hiçbirşey den haberim olmadı. Belden vurulan iğne de asla acıtmadı. Yavaş bi sıcaklık yayıldı ayaklarımdan başlayarak ve sonrasında sonda takmışlar bana yani onu da hissetmedim. Operasyon sırasında hiç midem falan bulamadı. Doktorum eşimle watsaptan canlı bağlantı yaparak doğumu izletti. 5 dk sonra pamuk kızım Asya Nil ime kavuştum ve ardında daha da az stres vardı çoook mutluydum. Kızım odaya geçtikten sonra benim işim 25 dk falan daha sürdü ve odama aldılar beni. Hemen ardından da cicilerini giymiş kızım geldiii😇 hemen sıvı alabilirsin dediler önce su ve kayısı üzüm hoşafı falan içtim. Sütüm hemen geldi kızımı emzirdim uyuttum ve 5 saat sonra ayağa kalktım hemde çok kolaydı hiç anlatılan gibi olmadı karşıya baktım ve karnımı tutatark yürüdüm. Bi 5 dk yürüdüm sonra gaz çıkardım ardından bisküvi bitter falan yedim kahve içtim. Ertesi gün ağrın olacak dediler ama hiç olmadı bugün 7. Gün olacak daha hala ağrı hissetmedim ama oturup kalkarken tabiiki gerdiriyor zorluyor. O da klişe olarak çok yürüyüş yapınca geçer yani erken iyileşmek için. 5. Günden itibaren her işimi kendim yaptım şimdi de 7. Günüm ve güz güzelim yanımda uyuyor. Rabbim hepinize umduğumuz dan daha kolay doğum yaşatsın inşallah. Şimdi happy Kids e gidelim
😇. Çok güzel bi duygu ki rabbim olmayan herkese kısa zamanda nasip etsin. Kolay doğumlarınız olsun inşallah Allaha emanet olun 👋